• Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 

  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 

  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 

  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 

  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Wat is projectmanagement? 

  Projectmanagement draait om het beheerst uitvoeren van projecten. Projectmanagers leiden projecten in goede banen en zorgen voor de gewenste resultaten voor alle betrokken partijen. Met name complexe projecten verlopen vaak niet zonder slag of stoot, waardoor in de praktijk veel rendement verloren gaat. Door de juiste projectmanagement kennis, technieken en vaardigheden in huis te halen, haal je meer uit je projecten.  

  Waarom projectmanagement? 

  Projectmatig veranderen in organisaties is een cruciale succesfactor geworden. Goede projectmanagers helpen organisaties om effectief en blijvend te veranderen. Zij streven strategische businessdoelen na en vertalen deze naar de succesvol uitvoer van concrete projecten. Goed projectmanagement komt aan op een gouden combinatie van vakkennis, techniek en sociale vaardigheden. In ons breed palet aan trainingen komen al deze competenties aan de orde, zodat jij professioneel projectmanagement mogelijk kan maken in jouw organisatie. 

  Voor wie zijn onze projectmanagement trainingen? 

  Onze trainingen zijn er voor iedereen die betrokken is bij de uitvoer van projecten of de organisatorische inbedding daarvan, ongeacht je werkgebied. Denk aan: 

  • Projectleiders 

  • Portfoliomanagers 

  • PMO’ers 

  • Change Managers 

  • Programmamanagers 

  • Opdrachtgevers 

  Welke Projectmanagement trainingen bieden we aan?  

  In onze geïntegreerde vaktrainingen komen alle nodige competenties aan de orde komen. Denk aan trainingen als Change Management, portfoliomanagement en programmamanagement. Ook op het terrein van specifieke vak- of gedragscompetenties hebben we een ruim aanbod aan trainingen.  

  Onze Projectmanagement trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn opgeleid, volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  Lex van der Helm: Trainer Portfoliomanagement, Change Management, Management of Risk, Management of Value
   

  “Ik vind het mooi om mensen te helpen veranderen.”  

  Frank Geerling: Trainer Projectmanagement 

  “Al meer dan 15 jaar draag ik met veel plezier mijn projectmanagementervaring over aan deelnemers.”  

  Projectmanagement certificering 

  Veel van onze trainingen leiden tot een officiële certificering. Zo kun je je bij Capgemini Academy laten opleiden tot officieel gecertificeerd Professional Change Manager of Professional Manager of Portfolios.