• Programma Management

  Volg nu een programmamanagement training bij Capgemini Academy 

  Wil jij je (verder) bekwamen in het sturen, managen of ondersteunen van programma’s? Capgemini Academy leert jou de ins en outs van het Best Practice Framework Managing Succesful Programmes (MSP®) voor praktijkgericht en succesvol programmamanagement. Onze ervaren en betrokken trainers bieden jou de kennis, vaardigheden en certificaten waarmee jij effectief strategische doelstellingen binnen je organisatie realiseert. 

 • Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Waarom programmamanagement? 

  Grootschalige verandering in een organisatie vraagt om een gecoördineerde aanpak die meerdere projecten en activiteiten omspant. Dit noemen we programmamanagement. Een goede programmamanager weet complexe, strategische doelen op efficiënte wijze te realiseren door te zorgen voor overzicht, samenhang, structuur en focus. Deze houvast stelt organisaties in staat om agile mee te bewegen in een steeds dynamischere wereld.  

  Voor wie zijn onze programmamanagement trainingen? 

  Voor iedereen die op een gestructureerde manier sturing wil (helpen) geven aan programma’s. Denk aan: 

  • Programmamanagers 
    
  • Senior project managers 
    
  • Senior PMO’ers 
    

  Onze programmamanagement trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  René de Haan: Trainer Programmamanagement 

  “Mijn passie is om te zorgen dat onze deelnemers (Agile) Programma Management in hun eigen praktijk kunnen toepassen.” 
   
  Jan Kemps: Trainer Programmamanagement 

  “Graag deel ik mijn ervaring als programma- en projectmanager met professionals die net als ik iets willen bereiken bij en voor onze klanten.” 

  Programmamanagement certificeringen 

  Bij beide MSP®-trainingen is de officiële certificering van AXELOS inbegrepen. Op de detailpagina’s van deze trainingen vind je meer informatie hierover.