11 Juli 2022

Crash Course: Data visualiseren 

Waar we vroeger afhankelijk waren van onderbuikgevoelens en visioenen, zijn we nu in staat om besluiten te nemen op basis van feiten. Data is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Organisaties willen in staat zijn om datagedreven te werken en willen beschikken over data met een hoge kwaliteit. In de Crash Course van Data naar actie leer je in 120 seconden hoe dit werkt. 
 

Data écht effectief inzetten is een vak apart. Hoe jij als professional data presenteert, of visualiseert, bepaalt grotendeels hoe de boodschap overkomt bij de ontvanger. Door data op de juiste manier in beeld te brengen help je stakeholders om makkelijk de betekenis van de data in te zien. Daarnaast kun je data visualisatie inzetten om specifieke doelen te bereiken. Alles leren over data security en hoe je omgaat met privacy? Bekijk dan hier de training voor gedreven organisaties die hun data kennis naar een hoger niveau willen tillen. 


Meer weten over de kracht van data en hoe je data op de juiste manier visualiseert en presenteert? Check de training Data Visualisatie.  

 

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.