08 November 2022

Black Friday: Geen korting, maar een donatie!

Nog even en de kortingsacties vliegen je om de oren: Black Friday en Cyber Monday komen eraan. Bij Capgemini Academy gooien we het dit jaar over een andere boeg en ligt de focus op duurzaamheid. Bij het boeken van een training uit ons open rooster, doneren wij 50 euro aan de Artsen zonder Grenzen!  

Jouw ontwikkeling is een donatie waard 

Geluk zit niet in korting, maar in het helpen van anderen. Het hele jaar werken wij samen met organisaties aan duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Met onze Reskill Tracks stomen wij medewerkers klaar voor een duurzame toekomst binnen een organisatie. Om deze duurzame lijn door te zetten hebben we besloten om met Black Friday niet onze trainingen af te prijzen, maar per geboekte training 50 euro te doneren aan Artsen zonder Grenzen. Op die manier helpen we IT’ers met hun duurzame ontwikkeling, terwijl we samen bijdragen aan de medische noodhulp die Artsen zonder Grenzen wereldwijd aan mensen biedt. Boek tussen donderdag 24 november 18:00 en maandag 28 november 23:59 uur een training en wij doen een donatie!  
 

Hulp aan mensen in nood!  

Waar de nood het hoogst is, is Artsen zonder Grenzen dichtbij. Deze medische humanitaire organisatie geeft hulp aan mensen die geraakt worden door natuurrampen, ziekte-uitbraken of conflicten. Ze geven toegang tot medische zorg aan iedereen die dat echt nodig heeft. Artsen zonder Grenzen is een wereldwijde beweging van betrokken professionals en donateurs, die in actie komt bij crisissituaties en onrecht. Met hun voeten in de modder of een vuist in de lucht.
 
“In tijden van oorlog is het belangrijk om elkaar te helpen. Daarnaast is ook de gewenste aanwezigheid bij asielzoekerscentra in Nederland op dit moment van cruciaal belang. Artsen zonder Grenzen zorgt voor essentiële hulp in kritieke tijden als deze!”  - Vivian Capel, trainer personal Skills bij Capgemini Academy 
 
Investeer nog voor het einde van het jaar in jouw eigen ontwikkeling en help daarmee een ander. Bekijk welke training jij graag zou willen volgen.