09 December 2022

Crash Course: Bucketlist 

 

Het woord bucketlist komt van het Engelse gezegde ‘Kick the Bucket’, wat in het Nederlands ‘de pijp uitgaan’ betekent. Heb jij alles gedaan wat je wilde doen? In deze Crash Course legt Evelien Bonebakker, coach bij het Employability & Inspiration Center (EIC), uit hoe je een bucketlist maakt. 

 

 

Reizen naar de Malediven, gebarentaal leren, zwemmen met dolfijnen, niks is te gek! Wat zou nog meer bijdragen aan een betekenisvol en waardevol leven? Bij het creëren van een bucketlist gaat het om de volgende drie categorieën: 
 

  1. Ervaringen 
  2. Vaardigheden 
  3. Bezittingen 

 

Nadat je dromen op je bucketlist vaststaan, wordt het tijd om ze te gaan realiseren! Voor welke ga je als eerste?  
 

Van wens naar werkelijkheid 

Loop je vast in het verwezenlijken van je dromen? In onze training van wens naar werkelijkheid, leer je om jouw wensen niet alleen een droom te laten zijn, maar ze ook te realiseren. Of je dromen nou op persoonlijk- of zakelijk gebied zijn, deze training is geschikt voor elke professional die wil creëren of vaker én beter het heft in eigen handen wil nemen bij de ontwikkeling van zichzelf. In deze interactieve en inspirerende training doorloop je alle 12 stappen van de creatiespiraal. Nieuwsgierig geworden? Bekijk gauw wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt.  

Coaching door professionals 

Benieuwd naar de mogelijkheden van coaching binnen jouw organisatie? Onze coaches bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem direct contact met ons op.