07 November 2022

Crash Course: Kwetsbaarheid 

Dit jaar bestaat het Employability & Inspiration Center (EIC) tien jaar! Het EIC is een bijzonder centrum waar gecertificeerde en professionele coaches medewerkers begeleiden bij diverse loopbaanvragen. Om het tienjarige bestaan van het EIC te vieren, geven de coaches Crash Courses over een aantal belangrijke onderwerpen die betrekking hebben op coaching. In deze serie Crash Courses komen er verschillende persoonlijke- en leiderschapsvaardigheden aan bod. In de deze Crash Course vertelt Wim Nieuwenhuize, coach binnen het EIC, waarom het belangrijk is om jezelf kwetsbaar op te stellen en hoe je dit doet.  

 

 
 

De kracht van kwetsbaarheid 

Waarom is het zo belangrijk om jezelf kwetsbaar op te stellen? Door stap voor stap te delen wat er echt in je omgaat en wat je voelt, kun je samen een sterke band opbouwen. Zodra de ander zich veilig voelt, zul je merken dat hij of zij zich ook meer opent. Want, hoe sterker de verbinding, des te meer vertrouwen! Het kan onwennig aanvoelen in het begin, maar je zult versteld staan van de ijzersterke verbinding die je met anderen opbouwt! 
 

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? 

Wil jij jezelf verder ontwikkelen, op het gebied van persoonlijke- en leiderschapsvaardigheden? Volg dan een training empathisch luisteren, gedragspatronen doorzien en beïnvloeden met Insights, of leidinggeven aan teams.   
 

Zelf de kracht van coaching ervaren? 

Heb jij behoefte aan coaching of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor coaching van medewerkers? Lees dan hier meer over het EIC of neem direct contact met ons op.