• Competentieradar


  CompetentiepaspoortWat is eigenlijk het effect van opleiden?

  Wilt u inzicht in de aanwezige capaciteiten van uw IT professionals? Efficiënt opleiden met als resultaat flexibiliteit, snelheid en kostenbeheersing? De (interne) mobiliteit van uw (IT) professionals vergroten?

   

  Dan is het essentieel dat uw medewerkers de juiste competenties blijven ontwikkelen. De Competentieradar helpt u hierbij. U krijgt snel een doelgericht advies voor hun verdere ontwikkeling.

   

  Wat is de Competentieradar?

  De Competentieradar is een online vragenlijst die de IT professional inzicht geeft in hoe hij zich verder kan ontwikkelen op zijn vakgebied. De vragenlijst is gebaseerd op de competenties die belangrijk zijn in het betreffende vakgebied, ingedeeld naar vaktechnische, persoonlijke en business competenties.

   

  De Competentieradar is in lijn met marktstandaards voor IT-professionals, o.a. de Capgemini standaard, het European e-Competence Framework (e-CF), The Open Group en Skills For the Information Age (SFIA).

   

   

  Download de folderWat levert de Competentieradar u op?

  De Competentieradar geeft inzicht in de mate waarin IT professionals competenties beheersen die belangrijk zijn voor hun vakgebied. Zo krijgt uw medewerker en u als management richting voor ontwikkeling en opleiding. Hoe dit er uit ziet, kunt u zien in het voorbeeld rapport.

   

  Meer over de voordelen van de Competentieradar leest u in onze brochure. De Competentieradar is standaard beschikbaar voor alle vakgebieden in ons portfolio. 

  Wilt u weten of voor de vakgebieden van uw organisatie een Competentieradar beschikbaar is?

  Of wilt u een Competentieradar op maat voor uw organisatie?

   

  Meer weten?

  Interesse gekregen en wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze experts. Bel direct met +31 (0)30 203 0510 of stuur een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.