• E-learning


   

  De samenleving verandert snel. Om in te kunnen spelen op deze veranderingen is innoveren belangrijk. Ook in opleidingenland veranderen de leervormen en worden vernieuwende vormen van opleiden geïntroduceerd. Klassikale trainingen worden vervangen door of aangevuld met diverse oplossingen. E-learning is een voorbeeld van zo’n oplossing. Dit is een plaatsonafhankelijke training die je zelfstandig kunt uitvoeren.

   

  Download the folder

  De voordelen van e-learning

  E-learning heeft vele voordelen. Cursisten kunnen zelf bepalen waar en wanneer ze een e-learning volgen en binnen de e-learning zelf het tempo bepalen. De inhoud van de training staat vast, waardoor elke cursist dezelfde informatie aangeboden krijgt en je dus heel efficiënt een grote groep medewerkers in één keer kan trainen. Doordat er voor e-learning geen klaslokaal en trainer gehuurd hoeven worden, kunnen er kosten bespaard worden.

   

  Capgemini Academy heeft ruime ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van e-learning modules. Dit doen we op basis van het ADDIE model, waarin we onze eigen stappen en oplevermomenten hebben gedefinieerd. Capgemini Academy biedt u de expertise op het gebied van digitaal leren, grafisch vormgeven en ontwikkelen van e-learning.

   

  Wat bieden wij?

  E-learning is een breed begrip. Het varieert van een simpele module met tekst en plaatjes tot een uitgebreide module met daarin diverse leermogelijkheden, zoals scenario’s en uitgebreidere vormen van interactiviteit. Capgemini Academy heeft de leermogelijkheden gegroepeerd in drie levels om structuur aan te brengen in de functionele mogelijkheden. Hierdoor kunt u een weloverwogen keuze maken. Lees hierover meer in onze brochure.

   

  Klik hier om de brochure te downloaden.

   

  Meer weten?

  Interesse gekregen en wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze experts. Bel direct met +31 (0)30 203 0510 of neem contact met ons op via ons contactformulier onderaan deze pagina.

 • Contactformulier E-learning