• BiSL en Functioneel Beheer

  Volg nu een BiSL en Functioneel Beheer training bij Capgemini Academy 

  Waak jij over de informatiebehoeftes van jouw organisatie? En wil je die behoeftes nog beter in kaart leren brengen bij je IT-partner, voor een optimale informatievoorziening? Dan zijn onze BiSL en Functioneel Beheer trainingen misschien wel iets voor jou. Capgemini Academy bereidt je niet alleen maar voor op het behalen van je internationaal erkende certificaat, maar onze doorgewinterde trainers geven je ook de tools en vaardigheden mee om het in de praktijk ver te kunnen schoppen.  

 • Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Waarom BiSL en Functioneel Beheer? 

  Steeds meer organisaties zien het belang in van goed informatiemanagement en functioneel beheer. Het dicht de kloof tussen IT en de business en zorgt derhalve voor rust in een organisatie. BiSL® (Business Information Services Library) is hét toonaangevende framework voor goed informatie management. Het framework, bestaande uit een set van best practices, vormt een leidraad voor het slaan van een succesvolle brug tussen  informatiebehoeftes en ICT-oplossingen. Het biedt inzicht in de belangrijkste aandachtsgebieden voor een optimale informatievoorziening, zodat deze maximaal kan bijdragen aan het bedrijfssucces.  

  Voor wie zijn onze BiSL en Functioneel Beheer trainingen? 

  Voor iedereen die betrokken is bij het borgen van de informatievoorziening in de functionele zin. Denk aan: 

  • Informatiemanagers 
    
  • Functioneel beheerders 
    
  • Businessanalisten 
    
  • Functioneel ontwerpers 
    
  • Acceptatietesters 
    
  • Informatiearchitecten 
    
  • Process owners 
    

  Onze BiSL en Functioneel Beheer trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  Ton van Lieshout: Trainer IT Service Management & BIM 

  “Een goede informatievoorziening is een verbindende factor tussen de diverse bedrijfsfuncties en omvat meer dan alleen de data in de geautomatiseerde systemen.” 

  BiSL en Functioneel Beheer certificeringen 

  Bij onze BiSL® foundation training en de vakopleiding Functioneel Beheer is de officiële certificering inbegrepen. Onze BIMO en FABO trainingen zijn praktijkgerichte trainingen en beperken zich daardoor niet tot de in die certificeringen voorgeschreven materie. Op de detailpagina’s van de trainingen vind je meer informatie hierover.