• Microsoft AI Engineer

  Volg nu een Microsoft AI Engineer training bij Capgemini Academy 

  Bevatten de databronnen binnen je organisatie veel waarde, maar ben je nog niet in staat om die waarde te ontgrendelen? Of heb je het onderbuikgevoel dat processen binnen je organisatie efficiënter kunnen? In de Capgemini Academy Microsoft AI Engineer trainingen leer je data te analyseren, businessvraagstukken met data te onderbouwen en daarnaast voorspellingen en aanbevelingen te doen met behulp van machine learning waardoor je de organisatie als geheel verbeterd. De praktijkgerichte trainingen zijn gecertificeerd en inclusief examen voucher. 

 • Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Waarom een Microsoft AI Engineer training volgen? 

  Artificial intelligence is de volgende stap in de evolutie die eind 18e eeuw met de industriële revolutie is ingezet. Het stelt organisaties in staat om aan de hand van data analyse en met behulp van wiskundige modellen en algoritmes belangrijke inzichten uit data te halen. Met die inzichten kunnen bedrijfsprocessen en daarmee de gehele organisatie worden verbeterd. Veel bedrijven zijn zich op dit moment aan het oriënteren en bezig met het zetten van een voorzichtige, eerste stap op het gebied van AI. Omdat veel organisaties het toepassen ervan nog als uitdaging ervaren, is het volgen van een opleiding waarin je direct aan de slag kunt met eigen organisatievraagstukken van grote toegevoegde waarde. Voor jou als professional en voor de organisatie waar je werkt.  

  Voor wie zijn onze Microsoft AI Engineer trainingen? 

  Voor elke IT-professional die gevoel heeft voor techniek, analyse, statistiek of programmeren. Denk aan: 

  • IT-professionals met een engineering, informatica, wiskunde of statistiek achtergrond 
    
  • Professionals die de AI Academy Professional course hebben afgerond 
    
  • IT-professionals met enige programmeerervaring 
    

  Onze Microsoft AI Engineer trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  Steven Jongerden: Trainer Microsoft AI Engineer 

  “Tijdens onze trainingen leer je met een andere bril naar data te kijken, om zo verborgen waarde uit de data te halen”  

  Microsoft AI Engineer certificering 

  Veel van onze Microsoft AI Engineer trainingen leidt tot certificering. Op de detailpagina’s van deze trainingen vind je meer informatie hierover.