• Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 

  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 

  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 

  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 

  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,7 

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Wat is Microsoft? 

  Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten en diensten. Microsoft-producten domineren nog altijd het IT landschap. Waar je ook gaat, Microsoft producten zijn hoogstwaarschijnlijk onderdeel van de IT infrastructuur. 

  Waarom een Microsoft-training? 

  Microsoft producten en diensten zijn wereldwijd nog altijd extreem populair. Sterker nog: er zijn weinig organisaties die niet op de een of andere manier gebruikmaken van de diensten van Microsoft. Als jij je verder wilt ontwikkelen op het gebied van Microsoft services dan biedt Capgemini Academy verschillende trainingen gegeven door trainers met jarenlange ervaring in de praktijk. Je leert van Microsoft IT-professionals, waardoor de theorie naadloos aansluit op jouw praktijksituatie.  

  Voor wie zijn onze Microsoft trainingen? 

  Voor iedereen die zich verder wil bekwamen in Microsoft producten en diensten: 

  • Innovatie coaches 

  • Innovatie consultants 

  • Facilitators workshops 

  • Innovatie experts 

  • Product leads 

  Welke Microsoft trainingen bieden we aan?  

  Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan Microsoft trainingen over specifieke onderwerpen als Azure, AI Engineering, Data Engineering, Microsoft Power Bi, Microsoft Power Platform, Microsoft 365 en Microsoft Dynamics. De examens zijn bij de trainingen inbegrepen. 

  Onze Microsoft trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  Awien Balkaran: Trainer Power BI en Lead Data Analysis & Visualization 

  “Power BI verrast me elke keer weer. Het vergroot je zelfredzaamheid en analytisch vermogen om snel inzichten uit data te presenteren via aantrekkelijke en actiegerichte rapporten.” 

  Bo Kuiper: Trainer Data engineer 
  “Alleen door echt zelf aan de slag te gaan met datavraagstukken, leer je hoe de theorie in de praktijk werkt, maar ook hoe weerbarstig die praktijk kan zijn.” 

  Dennis Langenberg: Microsoft 365 lead trainer 
  “Het is prachtig om met gebruik van zowel kennis als ervaring de leerstof echt tot ‘leven’ te brengen en daarmee een beter begrip te realiseren.” 

  Rinesh Raghoe: Trainer Microsoft Dynamics 365 

  “It never gets easier. You just get better at it” 

  Microsoft certificering 

  Veel van onze trainingen leiden tot een officiële certificering. Op de detailpagina’s van de trainingen vind je meer informatie hierover.