• Microsoft Power BI

  Volg nu een Microsoft Power BI training bij Capgemini Academy 

  Wil je meer inzicht hebben in je bedrijfsprocessen en heb je de beschikking tot een bulk aan data? En wil je die data op een overzichtelijke en makkelijk te begrijpen manier presenteren? Dan zijn de Capgemini Academy Microsoft Power BI trainingen geschikt voor jou. Onze trainers horen tot de top van hun vakgebied en leiden je op tot Microsoft Power BI professional.  

 • Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Waarom Microsoft Power BI? 

  Data wordt steeds diverser en toegankelijker. Microsoft Power BI stelt je in staat om makkelijk verbindingen te leggen met verschillende type data bronnen, en om die data vervolgens zelfstandig te transformeren en snel te analyseren. Verschillende soorten visualisaties zorgen er bovendien voor dat je je data op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier kunt presenteren aan je doelgroep en hen tot de juiste acties kunt aanzetten. De toegevoegde waarde van Microsoft Power BI wordt internationaal erkend. Microsoft Power BI is voor de 14e keer op een rij als leider benoemd in het Gartner Magic Quadrant voor Analytics and Business Intelligence Platforms. 

  Voor Excel gebruikers is Microsoft Power BI eenvoudig aan te leren, omdat het grotendeels bestaat uit Power Query, Power Pivot en Power View. De programmeertalen M-Query en DAX en de integratie met R en Python scripts stellen je in staat om complexere analyses uit te voeren.  

  Voor wie zijn onze Microsoft Power BI trainingen? 

  Voor iedereen die betrokken is bij het definiëren, ontwerpen en/of leveren van (IT-)services en data overzichtelijk wil presenteren. Denk aan: 

  • Data-analisten 
    
  • Businessanalisten 
    
  • Rapportontwikkelaars 
    
  • Business Intelligence Consultants 
    
  • Data Scientisten 
    
  • Architecten 
    

  Onze Microsoft Power BI  trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  Awien Balkaran: Trainer Microsoft Power BI en Lead Data Analysis & Visualization 

  “Power BI verrast me elke keer weer. Het vergroot je zelfredzaamheid en analytisch vermogen om snel inzichten uit data te presenteren via aantrekkelijke en actiegerichte rapporten.” 

  Microsoft Power BI certificeringen 

  Bij onze Microsoft Power BI training is een voucher om het officiële DA-100 Power BI examen te doen inbegrepen. Op de detailpagina’s van deze training vind je hierover meer informatie.