• Microsoft Data Engineer

  Volg nu een Microsoft Data Engineer training bij Capgemini Academy 

  Als data-engineer ben je onmisbaar voor het maken van een goede data-analyse. Jij verzamelt alle gestructureerde en ongestructureerde data in de organisatie en zorgt ervoor dat deze data zo optimaal mogelijk wordt ingericht in data lakes en allerlei soorten databases. Capgemini Academy biedt twee type Microsoft Data Engineer trainingen aan. Eén voor als je toe bent aan een nieuwe stap in je carrière en je wilt laten omscholen tot data engineer. De ander meer gespecialiseerde voor als je je wilt bekwamen in het werken met batch- en realtime analytische oplossingen met Azure-dataplatformtechnologieën. 

 • Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Waarom een Microsoft Data Engineer training volgen? 

  Data is het hart van elke organisatie om snellere en betere beslissingen te kunnen nemen, sneller op klanten te kunnen reageren en nieuwe mogelijkheden te zien vóór de concurrentie. De data engineer speelt hierin een sleutelrol door waarde te halen uit de enorme hoeveelheid data die organisaties tegenwoordig tot hun beschikking hebben.  

  Daarvoor moet de data engineer kunnen werken met verschillende tools waarmee hij of zij data kan ontsluiten, begrijpen, bewerken en leesbaar op te slaan (en tonen). In onze opleidingen leer je daarom onder andere algoritmes te ontwikkelen die het makkelijker maken om ruwe data te benaderen en ontcijferen. Maar ook het maken en optimaliseren van datalakes en databases komt uitgebreid aan de orde.  

  Voor wie zijn onze Microsoft Data Engineer trainingen? 

  Voor elke professional met gevoel heeft voor techniek, analyse, wiskunde en logisch redeneren die zich (verder) wil specialiseren in het structureren en analyseren van data, en die enthousiast wordt van puzzelen, zichtbare resultaten, nummers, statistieken, trends en patronen. Denk aan:  

  • Data-analisten 
    
  • Datawetenschappers 
    
  • Andere dataprofessionals 
    

  Onze Microsoft Data Engineer trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  Bo Kuiper: Trainer Microsoft Data Engineer 
  “Alleen door echt zelf aan de slag te gaan met datavraagstukken, leer je hoe de theorie in de praktijk werkt, maar ook hoe weerbarstig die praktijk kan zijn.” 

  Microsoft Data Engineer certificering 

  Onze Data engineer on Microsoft Azure training leidt tot certificering. Op de detailpagina’s van deze training vind je meer informatie hierover.