• Samenwerken

  Volg nu een training op het gebied van samenwerken bij Capgemini Academy

   

  Elke professional werkt wel eens samen in teamverband. Dat gaat vaak goed, maar levert ook regelmatig frustraties op. Bijvoorbeeld omdat niet iedereen zich aan gemaakte afspraken houdt. Of omdat cultuurverschillen in het team de samenwerking bemoeilijken. Zo zijn de meeste Nederlanders heel direct, terwijl mensen uit andere landen vaak veel subtieler feedback geven. Capgemini Academy biedt verschillende trainingen op het gebied van samenwerken. Zodat je daadwerkelijk die resultaten haalt die je wilt behalen.

 • Waarom Capgemini Academy?

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd
    
  • Enorm trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar
    
  • Trainers met passie voor het vak en jarenlange didactische ervaring
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6

   

  Waarom een training op het gebied van Samenwerken?

  Kom je in een team terecht van mensen die nog nooit met elkaar hebben samengewerkt? Of word jij als nieuw lid toegevoegd aan een al soepel draaiend team? Dan is het heel belangrijk om te weten welke factoren de samenwerking beïnvloeden en hoe je daar zelf een positieve rol in kunt spelen. Met onze trainingen reiken we je handvatten aan om effectief met alle leden in het team samen te werken, word je  je bewust van culturele verschillen en hoe die de samenwerking kunnen beïnvloeden. En we helpen je om workshops zo te faciliteren dat de groep naar een gezamenlijk doel werkt.

  Voor wie zijn onze trainingen op het gebied van Samenwerken?

  Onze trainingen zijn voor IT-professionals die in een team (gaan) samenwerken of workshops faciliteren en hun eigen rol daarin willen verbeteren. Van junior tot senior en uit alle vakgebieden.

  Onze trainers op het gebied van Samenwerken

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen:

  Mila Bom

  Trainer Samenwerken in een team en Interculturele bewustwording

  “We werken vooral samen op basis van gevoel of ervaring. Ik maak mensen graag bewust van de factoren die van invloed zijn op die samenwerking en hoe culturele verschillen hier een rol in spelen.”

  Annerieke Bosman

  Faciliteren van workshops (foundation en practitioner), Feedback geven en Meningen en informatie duidelijk weergeven

  “Faciliteren is een resultaatgerichte én dienstverlenende vaardigheid. Die combinatie maakt het zo’n noodzakelijke en leuke vaardigheid.”