• Waarom Capgemini Academy?

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd
  • Enorm trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar
  • Trainers met passie voor het vak en jarenlange didactische ervaring
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6

   

  Waarom trainingen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling of Leiderschap

  Hoe benut je je talenten optimaal? Zelfinzicht en weten waar je goed in bent zijn essentieel als je jezelf verder wilt ontwikkelen of leiding geeft. Want als jij begrijpt wat je te bieden hebt, kun je dat beter naar voren brengen in gesprekken met klanten, collega’s of de mensen waar je leiding aan geeft. In onze trainingen leer je bijvoorbeeld technieken om achter de werkelijke behoefte van een klant te komen en succesvol te adviseren. Je leert goed te luisteren, door te vragen en jezelf goed presenteren. Je herkent communicatiestijlen en stemt je gedrag daarop af, ook in lastige situaties.

  Je leert leiding geven aan anderen èn aan jezelf. Want zelfkennis is de voorwaarde om in de breedte te kunnen groeien.

   

  Voor wie zijn trainingen in Persoonlijke ontwikkeling en Leiderschap?

  Voor iedereen die zijn talenten beter wil benutten, een sterkere professional wil zijn of effectiever leiding wil leren geven. Zowel mensen binnen en buiten de IT: van juniors, seniors tot en met (hoger) management, en van vakinhoudelijke experts op elk gebied tot en met consultants.

   

  Onze trainers op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling en Leiderschap

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen:

  Annerieke Bosman

  Trainer Faciliteren van Workshops, Pyramid Principle, Insights Discovery, Gedragspatronen Doorzien en Beïnvloeden, Time Management, Coachen de Aanpak en diverse Workplace Learning-trajecten.

  “Alles wordt makkelijker als je jezelf en de ander écht wilt begrijpen.”