• Persoonlijke ontwikkeling

  Volg nu een training op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling bij Capgemini Academy

   

  Ben je vakinhoudelijk sterk en wil je je ook als persoon verder ontwikkelen? Capgemini Academy biedt verschillende trainingen aan die je de juiste vaardigheden en houding geven om nog beter te functioneren. Zelfinzicht vormt hiervoor het fundament. Zodat je een uitdagende werkomgeving voor jezelf leert creëren waarin je nog prettiger en effectiever kunt werken.

 • Waarom Capgemini Academy?

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd
    
  • Enorm trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar
    
  • Trainers met passie voor het vak en jarenlange didactische ervaring
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6

   

  Waarom trainingen in Persoonlijke ontwikkeling?

  Een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling volg je omdat je vanuit je eigen kracht verder wilt doorgroeien. Je wilt beter begrijpen wat voor professional je bent en hoe je nog beter je talenten kunt benutten. Je hebt behoefte aan inzichten en technieken die je helpen het beste uit jezelf te halen. Want als jij goed weet wat je te bieden hebt, functioneer je beter in je werk en ben je in staat om die werkomgeving te creëren die het beste bij je past.
   

  Voor wie zijn onze trainingen in Persoonlijke ontwikkeling?

  Voor professionals, leidinggevenden, adviseurs en andere geïnteresseerden die zich als persoon willen blijven ontwikkelen en door willen groeien. Zij werken in een complexe omgeving, die mogelijkheden biedt tot ontwikkeling – en daar willen ze optimaal gebruik van maken. Zij willen door zelfinzicht en gebruik van de juiste technieken het beste in zichzelf en de mensen om hen heen naar boven brengen.
   

  Onze trainers

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen:

  Annerieke Bosman

  Trainer Faciliteren van Workshops, Pyramid Principle, Insights Discovery , Gedragspatronen Doorzien en Beïnvloeden, Time Management, Coachen de Aanpak en diverse Workplace Learning-trajecten.

  “Alles wordt makkelijker als je jezelf en de ander écht wilt begrijpen.”

  Evelien Bonebakker

  Trainer Belemmerende overtuigingen, Impact met jouw waarom en Van wens naar werkelijkheid

  Mila Bom 

  Trainer Samenwerken in een team en Interculturele bewustwording 

  “We werken vooral samen op basis van gevoel of ervaring. Ik maak mensen graag bewust van de factoren die van invloed zijn op die samenwerking en hoe culturele verschillen hier een rol in spelen.”