• Professionele ontwikkeling

  Volg nu een training op het gebied van Professionele ontwikkeling bij Capgemini Academy

   

  Een belangrijk onderdeel van het werk van bijna elke inhoudelijk expert is communiceren met collega’s en klanten. Maar hoe maak je écht verbinding met hen, zodat je advies aanspreekt en uitgevoerd wordt? In onze trainingen op het gebied van Professionele ontwikkeling helpen we je ontwikkelen tot een professioneel consultant. Je leert bijvoorbeeld hoe je een verhaal aansprekend over kunt brengen, hoe je een adviesproces opzet en hoe je je in de politiek van een organisatie kunt bewegen. Of hoe je op een professionele manier de rol van teamleider of coach invult.

 • Waarom Capgemini Academy?

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd
    
  • Enorm trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar
    
  • Trainers met passie voor het vak en jarenlange didactische ervaring
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6

   

  Waarom een training in Professionele ontwikkeling?

  Als inhoudelijk expert ben je niet alleen een professional in jouw vakgebied. Je vervult ook de rol van consultant: je wilt je opdracht goed uitvoeren èn de organisatie verder brengen Daarvoor heb je de juiste kennis, vaardigheden en houding nodig. Zodat je voor klanten en collega’s de stevige gesprekspartner bent die weet waar hij of zij het over heeft en hen gericht van advies kunt voorzien.  
   

  Voor wie zijn onze trainingen op het gebied van Professionele ontwikkeling?

  Voor iedereen die door wil groeien als professional, steeds meer verantwoordelijkheid wil nemen en echt verbinding wil maken met zijn gesprekspartner. Je wilt technieken en inzichten leren, die werken in de praktijk. Zodat je zowel vakinhoudelijk als in contact met anderen waarde toevoegt. Onze trainingen zijn voor junior tot senior professionals.
   

  Onze trainers op het gebied van Professionele ontwikkeling

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen:

  Vivian Capel

  Consultancy Skills, Communiceren, Empathisch Luisteren en Storytelling

  “Mijn doel is om jou als professional in je kracht te zetten.”