• Mendix

  Volg nu een Mendix training bij Capgemini Academy 

  Applicaties bouwen zonder dat je hoeft te programmeren? Met Mendix bouw je in een handomdraai applicaties door standaard bouwblokken, acties en invoervelden naar de juiste positie te slepen. De Mendix-trainingen van Capgemini Academy zijn zowel informatief als hands-on. Beginners doen hun eerste ervaring op met applicatieontwikkeling, terwijl (meer) gevorderden een complete app bouwen die werkt op verschillende apparaten.

 • Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Waarom Mendix? 

  Het grote voordeel van Mendix ten opzichte van andere ontwikkelplatforms is dat Mendix low-code is. Dit betekent dat de gebruiker programmeert zonder zelf (veel) code te hoeven typen. Doordat het programma veel standaard bouwstenen bevat gaat het bouwen van applicaties sneller. Voorbeelden zijn een opslaan-knop, een drop-down menu en een functie om afbeeldingen te uploaden. Met behulp van de sleepfunctie (sleur en pleur) zijn de bouwstenen gemakkelijk in de applicatie te plaatsen. Ook biedt Mendix een aantal modules en templates aan.  

  Al deze functies en het visuele karakter van het platform zorgen ervoor dat je sneller live kunt gaan met een applicatie en succes kunt boeken met je app. Bovendien houden de ‘ontwikkelaars’ zo meer tijd over om echt met de business in gesprek te kunnen gaan zodat de applicatie hun werk echt goed ondersteunt. 

  Welke Mendix trainingen bieden wij aan? 

  • Mendix  - a hands-on introduction: introductie in citizen development met Mendix 
    
  • Mendix Booster: verdiepingstraining voor Mendix Rapid Developers, op weg naar hun Advanced certificering 
    

  Voor wie zijn onze Mendix trainingen? 

  Voor iedereen die meer wil weten over Mendix als tool en dat het liefst hands-on ervaren. Denk aan: 

  • Managers 
    
  • Product owners 
    
  • Business analisten 
    
  • Architecten 
    
  • Ontwikkelaars 
    

  Onze Mendix trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  Marien Krouwel: Trainer Mendix  

  “Mijn doel is om applicatie-ontwikkeling weer eenvoudig te maken.” 

  Wouter Pernis: Trainer Mendix 

  “Hoe tof is het als je ziet dat je trainees die ene succeservaring hebben en dat hun ogen dan oplichten!” 

  Mendix certificeringen 

  Bij onze Mendix trainingen is het examen en vervolgens de officiële certificering inbegrepen. Kijk voor meer informatie op de detailpagina’s van deze trainingen.