• Testautomatisering

  Volg nu een testautomatisering training bij Capgemini Academy

  De komst van agile werken maakt dat ook testautomatisering steeds meer de norm wordt. Willen organisaties incrementeel producten ontwikkelen, dan is handmatig testen bij elke iteratie onhaalbaar. Maar hoe gaat testautomatisering precies in zijn werk? Capgemini Academy biedt naast een algemene kennismaking met testautomatisering ook twee gespecialiseerde praktijktrainingen over API testen en Selenium. Onze ervaren en betrokken trainers leren je de kneepjes van het vak.

 • Waarom Capgemini Academy?

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder.

  Waarom testautomatisering?

  Organisaties voelen steeds meer druk om producten snel naar de markt te brengen. Dat vraagt om een iteratieve aanpak, waarbij een product gedurende het gehele ontwikkeltraject herhaaldelijk wordt getest. Testautomatisering is daar een belangrijke voorwaarde voor. Door testen te automatiseren, voorkom je ellenlange, handmatige regressietesten die je weerhouden om je product snel live te brengen. Daarnaast geven snelle feedback en resultaten organisaties continu inzicht in de kwaliteit van een product. Ook vergroot testautomatisering de testdekking en is het minder foutgevoelig dan handmatig testen.

  Voor wie zijn onze testautomatisering trainingen?

  Voor iedereen die zich (verder) wil bekwamen in testautomatisering. Denk aan:

  • Ontwikkelaars
    
  • Testers
    
  • Engineers
    
  • Scrum Masters
    
  • Product Owners
    

  Onze testautomatisering trainers

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen:

  Joost Arends: Lead Trainer Test Automation

  “Kwaliteit is altijd een team effort”

  Mazin Inaad

  “Automatiseren om waarde toe te voegen kun je leren!”

  Testautomatisering certificeringen

  Onze testautomatisering trainingen zijn praktijkgerichte trainingen en leiden niet tot een officiële certificering. Op de detailpagina’s van deze trainingen vind je meer informatie hierover.