• All You Can Train


  Ontwikkelen is voor IT Professionals cruciaal

  Het opleiden van medewerkers gaat tegenwoordig anders dan vroeger. Het moet snel, tegen een aantrekkelijk tarief en vooral effectief. Het is daarbij van groot belang dat uw mensen professioneel fit worden en blijven. Ontwikkelen is voor IT-professionals cruciaal. Opleidingsbudgetten staan echter onder druk en veel tijd om trainingen te volgen is er niet. Om dit dilemma het hoofd te bieden en jou te verzekeren van fitte en tegelijkertijd inzetbare IT-professionals, biedt Capgemini Academy nu All You Can Train.

  Voor een vast bedrag per maand onbeperkt trainingen volgen

  Met All You Can Train volgen de medewerkers van je organisatie onbeperkt groepstrainingen bij Capgemini Academy. Onze trainers zijn didactisch onderlegd en staan met beide voeten in de klei. Als een deelnemer uit ons aanbod van ruim 300 trainingen een passende training heeft gevonden, kiest hij of zij zelf een vorm die het beste past: klassikaal, online of een mix hiervan. Op onze locatie in Utrecht, binnen de muren van de eigen organisatie of thuis.

   

  Ons trainingsportfolio volgt de laatste IT-innovaties en is opgebouwd uit drie onderdelen:

   

  • Technologie
  • Methoden & Technieken
  • Personal Skills & Leiderschap
   

  Voor veel trainingen bieden wij ook de internationaal geaccepteerde certificeringen. Certificering geeft een zichtbare erkenning van opgedane kennis. Niet alleen voor een individu, maar ook voor een team of afdeling. Waar mogelijk maakt een certificeringsexamen dan ook onderdeel uit van het trainingspakket en zijn onze trainingen en trainers geaccrediteerd door de certificeringsinstantie.

  Start nu met All You Can Train

  Meer weten over All You Can Train? Klik hier om de brochure te downloaden, neem contact op via onderstaand contactformulief of bel direct met +31 (0) 30 203 0510.