• Design Thinking

  Volg nu een Design Thinking training bij Capgemini Academy 

  Wil je de beweegredenen van de mensen voor wie je een product ontwikkelt echt begrijpen? Design Thinking richt zich op observatie en kwalitatief onderzoek waardoor je de diepere onderliggende gevoelens van mensen achterhaalt en hoe zij bepaalde problemen ervaren. Dit stelt je in staat om betere, duurzame en meer gedifferentieerde producten te ontwikkelen die beter aansluiten bij hun behoeftes. Onze Design Thinking training wordt verzorgd door gecertificeerde trainers die allemaal beschikken over een flinke dosis praktijkervaring.

 • Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Waarom Design Thinking? 

  Design thinking is perfect voor het oplossen van complexe en slecht gedefinieerde problemen. Dit is ook meteen het belangrijkste verschil tussen designdenken en andere innovatiemethodologieën. Design Thinking is zelfs toepasbaar als je niet precies weet welk probleem of welke uitdaging je probeert op te lossen. Bij Design Thinking kijk je niet (alleen) naar rationele en functionele kenmerken, maar naar de onderliggende gevoelens van mensen. Dit stelt je in staat betere, meer gedifferentieerde producten te ontwikkelen dan bestaande oplossingen, die beter aansluiten bij de klantbehoefte. 

  Voor wie is onze Design Thinking training? 

  Voor iedereen die nieuwe, innovatieve manieren van werken interessant vindt en mensgerichter wil werken. Denk aan: 

  Consultants die werken in een project of omgeving waarin problemen onduidelijk zijn en oplossingen niet voorhanden. Business Analisten die nieuwe manieren zoeken om te zorgen dat de juiste dingen worden gedaan. Product Owners en Scrum Masters die complementair aan Agile ervoor willen zorgen dat de meeste waarde wordt geleverd 

  Maar ook: 

  • Innovatie coaches 
    
  • Innovatie conslultants 
    
  • Facilitators workshops 
    
  • Innovatie experts 
    
  • Product leads 
    

  Onze Design Thinking lead trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  Eva Kruiswijk: Trainer Design thinking 

  “Add to the sum of human happiness!” 

  Design Thinking certificering 

  Onze Design Thinking training is een praktijkgerichte training en leidt niet tot certificering. Op de detailpagina van deze training vind je meer informatie hierover.