• Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Wat is Digital Transformation? 

  Digital Transformation is het proces wat organisaties en mensen in die organisaties doorlopen om een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie te worden. Een dergelijke transformatie gaat niet (alleen) over hoe je slim technologie inzet om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het gaat er vooral om hoe je een organisatie wordt waarbij de klant centraal staat. En hoe je die geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, ingezette technologie en verbeterde klantfocus perfect op elkaar laat aansluiten in één digitale strategie.  

  Waarom Digital Transformation? 

  Digital Transformation is voor veel organisaties een vereiste om wendbaar te worden en zo beter voorbereid te zijn op de toekomst. Het zorgt er voor dat je in sync blijft met wat je klanten willen en beter, sneller en flexibeler in kunt spelen op hun behoeftes en verwachtingen. En daardoor dus niet zo snel wordt ingehaald door je concurrentie.  

  Voor wie zijn onze Digital Transformation trainingen? 

  Voor iedereen die zijn of haar organisatie wil veranderen en klaarstomen voor het digitale tijdperk. Zowel vanuit technologisch en organisatorisch oogpunt als vanuit de bedrijfscultuur bezien. Denk aan: 

  • Innovatie coaches 
    
  • Innovatie conslultants 
    
  • Facilitators workshops 
    
  • Innovatie experts 
    
  • Product leads
    

  Welke Digital Transformation trainingen bieden we aan?  

  Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan Digital Transformation trainingen over specifieke onderwerpen als Design Thinking, Gamification, Internet of Things en User Experience. Daarnaast bieden we ook opleidingen aan die zich meer richten op de technologie achter Digital Transformation. 

  Onze Digital Transformation lead trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk.  

  Digital Transformation certificering 

  Veel van onze trainingen leiden tot een officiële certificering. Op de detailpagina’s van de trainingen vind je meer informatie hierover.