• User Experience

  Volg nu een UX training bij Capgemini Academy 

  Weet je waarom gebruikers een bepaald product of bepaalde dienst goed of prettig vinden om te gebruiken? Met het achterhalen van die specifieke kennis begint een goed UX design. Want pas als je weet wat de drijfveer van een gebruiker is of welke obstakels hij of zij ziet, kun je aan de slag met het vormgeven ervan. Goed luisteren vormt hiervoor de basis. De Capgemini UX-training biedt je tips en tricks voor het achterhalen van de gebruikersbehoefte en het toepassen ervan in de praktijk. Daarnaast krijg je handvatten en een solide basis voor het gebruik van UX-methoden, tools en technieken en WCAG-principes en richtlijnen voor toegankelijkheid.

 • Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Waarom UX? 

  UX Design kent drie basisprincipes: ‘easy to learn’, ‘easy to use’ en ‘easy to remember’. Dit vertaalt zich in een product of dienst dat eenvoudig in gebruik is en waarvan het proces aansluit op het doel van de gebruiker. Uiteindelijk zorgt een goed UX Design hierdoor voor een positieve gebruikerservaring, waardoor gebruikers niet afhaken. En dit zorgt er weer voor dat ze sneller bij je terugkomen.  

  Voor wie is onze UX training? 

  Voor iedereen die met de ontwikkeling van een product of dienst te maken heeft en meer wil weten over de basis van gebruikersgericht ontwerpen Denk aan: 

  • Business analisten 
    
  • (Startende) UX'ers 
    
  • Webdesigners 
    
  • Ontwikkelaars 
    
  • Contentschrijvers
    

  Onze UX trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  Eva Kruijswijk: lead trainer UX 

  “Add to the sum of human happiness!”  

  UX certificering 

  Onze UX Awareness training is een praktijkgerichte training, waarvoor je een bewijs van deelname krijgt. Op de detailpagina’s van deze training vind je meer informatie hierover.