• Requirements

  Volg nu een Requirements training bij Capgemini Academy

  De kans is groot dat jij in jouw werk met requirements te maken hebt. Requirements zijn namelijk essentieel in de ontwikkeling en aanschaf van elk product. Door vooraf heldere eisen te formuleren die geen ruimte laten voor interpretatie, voorkom je teleurstelling achteraf en help je je business vooruit. Wil jij je verder bekwamen in het requirementsproces en door middel van internationaal erkende certificering aantonen dat jij je vak verstaat? Volg dan een van onze gespecialiseerde trainingen. 

 • Waarom Capgemini Academy? 

  • Onderdeel van één van de grootste, meest innovatieve IT-dienstverleners wereldwijd 
    
  • Groot trainingsaanbod: zowel volledig online als klassikaal beschikbaar 
    
  • De meeste trainingen zijn inclusief certificering en examen 
    
  • Trainers met passie, didactische vaardigheden en een flinke dosis praktijkervaring als IT-professional 
    
  • Onze cursisten beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,6 
    

  Klassikaal, online, blended én in-company 

  Capgemini Academy biedt haar trainingen in een grote verscheidenheid aan vormen aan. Uiteraard kun je kiezen uit klassikaal, online of blended, maar vaak kun je jouw training ook ‘In Company’ volgen. Dus binnen de muren van je eigen organisatie. Om de trainingen nóg leuker te maken en ervoor te zorgen dat je nóg meer rendement haalt uit je trainingsuren, zetten we verschillende tools en methodes in. Denk aan video, games, quizen, webinars en gebruik van praktijkcases. En mocht je na je training toch nog vragen hebben? Onze trainers helpen je graag verder. 

  Wat zijn Requirements? 

  Met heldere requirements zorg je dat een product aan alle verwachtingen vanuit diverse stakeholders voldoet. Een goede requirement is beknopt en specifiek en beantwoordt de vraag “wat hebben we nodig?” Hij wordt door alle betrokkenen begrepen en is maar voor één uitleg vatbaar. Om geen ruimte te laten voor interpretatie is continue feedback van de betrokkenen belangrijk. Samenwerking tussen alle partijen is de sleutel tot succes. 

  Waarom Requirements? 

  Een goede requirement is een garantie voor een solide product dat aan alle eisen voldoet. Capgemini Academy biedt jou de tools en technieken om waterdichte requirements op te stellen. Je leert onder meer volledige requirements te achterhalen, onderkennen, beschrijven, valideren en managen. We helpen je op weg met templates, guidelines en best practices die hun nut in de praktijk hebben bewezen. 

  Voor wie zijn onze Requirements trainingen? 

  Voor iedereen die in zijn of haar werk in aanraking komt met requirements, of dat nou aan de kant van de business, user of IT is. Denk aan:  

  • Business analisten 
    
  • Systeem analisten 
    
  • Informatie analisten 
    
  • Product owners 
    
  • Functioneel ontwerpers 
    
  • Key users 
    
  • Requirementsengineers 
    
  • Developers 
    
  • Testers 
    

  Welke Requirements trainingen bieden we aan?  

  Ons brede requirements trainingsportfolio bestaat uit vakgerichte opleidingen, business georiënteerde opleidingen, training in persoonlijke vaardigheden en opleidingen in specifieke methodieken en frameworks, zoals BCS, BABOK en IREB. Ook geven wij requirements trainingen op het gebied van Agile. Denk aan Agile Business Analysis Foundation en Agile Requirements. 

  Onze Requirements trainers 

  Onze trainers zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn opgeleid, volledig gecertificeerd, maken deel uit van een vakgroep en staan veelal met beide voeten in de klei. Ze doen niets liever dan hun kennis, ervaring en enthousiasme met jou delen en kunnen als geen ander de theorie koppelen aan de praktijk. Even voorstellen: 

  John Ouderdorp: Trainer Requirements Analyse en Business Analyse  

  “Ik wil dat mensen de materie niet alleen kennen, maar ook écht begrijpen.” 
   
  Wijnand Lens: Trainer Agile BA 

  “Het is mijn passie om mensen beter te maken in hun werk, daar doe ik alles voor.”  

  Requirements certificering 

  Bij ons volg je praktijkgerichte trainingen of examentrainingen die leiden tot certificering bij gerenommeerde kennisinstituten als BCS, BABOK en IREB. De certificaten blijven levenslang geldig en zijn internationaal erkend.