• IT Leadership


  Om op een succesvolle, efficiente en effectieve manier leiding te kunnen geven aan de transformatieprocessen binnen organisaties, worden er steeds hogere eisen gesteld aan leidinggevenden.

   

  Op wat voor manier of vanuit welke methodiek er ook gewerkt wordt, in alle gevallen wordt er een zware wissel getrokken op ‘het leiderschap’ van afdelingen, projecten en programma’s.

   

  Onze jarenlange ervaring binnen Capgemini heeft ons geleerd wat een leidinggevende nodig heeft om de niet geringe uitdagingen op een zelfbewuste manier aan te gaan en op een succesvolle manier vorm te geven.

 • Leadership Development

  Manier van werken

  De manier van werken in de modules (workshops) is interactief, intensief en vereist echte aanwezigheid en instappen van de deelnemers. Op diverse afwisselende, prikkelende en soms ook confronterende manieren worden deelnemers uitgedaagd om hun eigen bewustwording en ontwikkeling op te pakken en aan te gaan

  Cocreatie

  Onze programma’s voor leiderschapsontwikkeling worden altijd in cocreatie en op maat vormgegeven, samen met de opdrachtgever en onder leiding van een van onze lead trainers. Vaak leidt dit tot een ontwikkelprogramma van enkele weken tot een half jaar doorlooptijd, dat is opgebouwd rondom een aantal modules met een specifiek thema.

  Management sponsoring

  In de tijd tussen de modules werken de deelnemers in hun eigen organisatie aan specifieke uitdagende opdrachten, zowel individueel als in (buddy)teams. Bij voorkeur spelen de managers uit de eigen organisatie hierin dan een rol als mentor. Onze lead trainer verzorgt de afstemming en de begeleiding op maat van de opdrachten en is overall verantwoordelijk voor het gehele ontwikkeltraject.

   

  Referentieprogramma's: