• MD-101: Managing Modern Desktops [MD-101T00-A] (EN)

 • Group Training

  Leer hoe je een implementatiestrategie voor een besturingssysteem plant en implementeert en maak kennis met de belangrijkste componenten van moderne beheerstrategieën!

  Training code
  CGAMD101CE
  Gesproken taal
  Engels
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  10
  Kosten
  €2.700,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  Boek nu MD-101: Managing Modern Desktops [MD-101T00-A] (EN)

  In groepstrainingen gebruiken we verschillende werkvormen en doe je kennis, inzicht en inspiratie op. Bekijk ook de Gesproken taal en Taal materiaal aan de linkerkant van de pagina voor informatie over de taal.

  Deze training staat niet gepland in ons open rooster. Vul hier onder je gegevens in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
   

  Wat is MD-101: Managing Modern Desktops [MD-101T00-A] inclusief Examen Voucher

  In deze training leren deelnemers hoe ze een implementatiestrategie voor besturingssystemen kunnen plannen en implementeren met behulp van moderne implementatiemethoden, en ook hoe ze een updatestrategie kunnen implementeren. Deelnemers maken kennis met de belangrijkste componenten van moderne management- en co-managementstrategieën.
  Deze training behandelt ook wat er nodig is om Microsoft Intune in uw organisatie op te nemen. Deelnemers leren ook over methoden voor implementatie en beheer van apps en browsergebaseerde applicaties. Deelnemers maken kennis met de belangrijkste concepten van beveiliging in modern management, waaronder authenticatie, identiteiten, toegang en nalevingsbeleid. Deelnemers zullen kennis maken met technologieën zoals Azure Active Directory, Azure Information Protection en Windows Defender Advanced Threat Protection, en hoe ze deze kunnen gebruiken om apparaten en gegevens te beschermen.
  Deze training maakt gebruik van MOC (Microsoft Official Courseware) en wordt gegeven door een ervaren MCT (Microsoft Certified Trainer).
  Zie onderstaande modules voor meer informatie:
  Module 1: Planning van een implementatiestrategie voor het besturingssysteem
  In deze module wordt uitgelegd hoe u een implementatiestrategie plant en implementeert. Deelnemers leren over de concepten van ondersteuning van de desktop gedurende de hele levenscyclus. Deze module behandelt ook het beoordelen van een bestaande omgeving en de tools die worden gebruikt om een implementatiestrategie op te stellen. Ten slotte maken deelnemers kennis met de tools en strategieën die worden gebruikt voor desktopimplementatie.
  Lessen

  • De Enterprise Desktop
  • Beoordeling van de gereedheid voor implementatie
  • Implementatietools en -strategieën

  Module 2: Windows 10 implementeren
  Deze module behandelt de moderne methoden van Windows-implementatie die worden gebruikt in veelvoorkomende scenario's, zoals upgraden en migreren naar Windows 10, evenals het implementeren van nieuwe apparaten en het vernieuwen van bestaande apparaten. Deelnemers zullen ook leren over alternatieve methoden van OS-implementatie en overwegingen bij het kiezen van implementatiemethoden.
  Lessen

  • Apparaten upgraden naar Windows 10
  • Nieuwe apparaten implementeren en vernieuwen
  • Apparaten migreren naar Windows 10
  • Alternatieve implementatiemethoden
  • Overwegingen bij beeldvorming

  Module 3: Updates beheren voor Windows 10
  Deze module behandelt het beheren van updates voor Windows. Deze module introduceert de onderhoudsopties voor Windows 10. Deelnemers leren de verschillende methoden voor het implementeren van updates en hoe ze het updatebeleid van Windows kunnen configureren. Ten slotte zullen deelnemers leren hoe ze de naleving van updates kunnen waarborgen en controleren met behulp van Windows Analytics.
  Lessen

  • Updaten van Windows 10
  • Windows Update voor bedrijven
  • Inleiding tot Windows Analytics

  Module 4: Device Enrollment
  In deze module zullen deelnemers de voordelen en vereisten voor co-management onderzoeken en leren hoe ze dit kunnen plannen. Deze module heeft ook betrekking op Azure AD-deelname en wordt geïntroduceerd in Microsoft Intune, evenals informatie over het configureren van beleid voor het inschrijven van apparaten. De module wordt afgesloten met een overzicht van de apparaatinventaris in Intune en rapportage met behulp van de Intune-console, Power BI en Microsoft Graph.
  Lessen

  • Opties voor apparaatbeheer
  • Overzicht van Microsoft Intune
  • Beheer de inschrijving en inventaris van Intune-apparaten
  • Apparaten beheren met Intune

  Module 5: profielen configureren
  Deze module gaat dieper in op Intune-apparaatprofielen, inclusief de typen apparaatprofielen en het verschil tussen ingebouwde en aangepaste profielen. De student leert over het toewijzen van profielen aan Azure AD-groepen en het bewaken van apparaten en profielen in Intune. De module wordt afgesloten met een overzicht van het gebruik van Windows Analytics voor gezondheids- en nalevingsrapportage.
  Lessen

  • Configureren van apparaatprofielen
  • Beheer van gebruikersprofielen
  • Bewakingsapparatuur

  Module 6: Applicatiebeheer
  In deze module leren deelnemers over applicatiebeheer op locatie en cloudgebaseerde oplossingen. Deze module behandelt hoe u Office 365 ProPlus-implementaties in Intune beheert en hoe u apps op niet-ingeschreven apparaten beheert. De module wordt afgesloten met een overzicht van de Enterprise-modus met Internet Explorer en Microsoft Edge en het volgen van uw geïnstalleerde applicaties, licenties en toegewezen apps met Intune.
  Lessen

  • Implementeren van Mobile Application Management (MAM)
  • Implementeren en updaten van applicaties
  • Toepassingen beheren

  Module 7: Verificatie beheren in azure AD
  In deze module maken deelnemers goed kennis met het concept van directory in de cloud met Azure AD. Deelnemers leren de overeenkomsten en verschillen tussen Azure AD en Active Directory DS en hoe ze tussen beide kunnen synchroniseren. Deelnemers zullen identiteitsbeheer in Azure AD verkennen en leren over identiteitsbescherming met Windows Hello for Business, evenals Azure AD Identity Protection en multi-factor authentication.
  Lessen

  • Azure AD-overzicht
  • Beheer van identiteiten in Azure AD
  • Identiteiten beschermen in Azure AD
  • Beheer van apparaatverificatie

  Module 8: Apparaattoegang en compliance beheren
  In deze module maken deelnemers kennis met het beheren van apparaatbeveiliging. De module behandelt veilige toegang tot bedrijfsbronnen en introduceert concepten zoals Always On VPN en externe connectiviteit in Windows 10. Deelnemers leren hoe ze nalevingsbeleid kunnen maken en implementeren en nalevingsbeleid kunnen gebruiken voor voorwaardelijke toegang. De module wordt afgesloten met bewakingsapparaten die zijn ingeschreven in Intune.
  Lessen

  • Overzicht van Microsoft Intune
  • Implementeer compliance-beleid voor apparaten

  Module 9: Beveiliging beheren
  In deze module leren deelnemers over gegevensbescherming. Onderwerpen zijn onder meer Windows & Azure Information Protection en verschillende versleutelingstechnologieën die worden ondersteund in Windows 10. Deze module behandelt ook de belangrijkste mogelijkheden van Windows Defender Advanced Threat Protection en hoe u deze mogelijkheden implementeert op apparaten in uw organisatie. De module sluit af met Windows Defender en met functionaliteiten zoals antivirus, firewall en Credential Guard.
  Lessen

  • Implementeer apparaatgegevensbescherming
  • Beheer van Windows Defender ATP
  • Windows Defender beheren in Windows 10
   
   

  Voor wie is MD-101: Managing Modern Desktops [MD-101T00-A] inclusief Examen Voucher

  De Modern Desktop Administrator implementeert, configureert, beveiligt, beheert en bewaakt apparaten en clienttoepassingen in een bedrijfsomgeving. Verantwoordelijkheden omvatten het beheren van identiteit, toegang, beleid, updates en apps. De MDA werkt samen met de M365 Enterprise Administrator om een apparaatstrategie te ontwerpen en te implementeren die voldoet aan de zakelijke behoeften van een moderne organisatie.
  De Modern Desktop Administrator moet bekend zijn met M365-workloads en moet over sterke vaardigheden en ervaring beschikken met het implementeren, configureren en onderhouden van Windows 10- en niet-Windows-apparaten. De MDA-rol richt zich op cloudservices in plaats van on-premise beheertechnologieën.
  Als je geslaagd bent voor examen 70-698 voordat het op 31 maart 2019 met pensioen ging, hoeft u alleen MD-101 af te leggen om de Modern Desktop-certificering te behalen. U komt mogelijk in aanmerking voor ACE-studiepunten als u slaagt voor dit certificeringsexamen. Zie ACE-studiepunten voor certificeringsexamens voor meer informatie.

  Voorvereisten

  De Modern Desktop Administrator moet bekend zijn met M365-workloads en moet over sterke vaardigheden en ervaring beschikken met het implementeren, configureren en onderhouden van Windows 10- en niet-Windows-apparaten. De MDA-rol richt zich op cloudservices in plaats van on-premise beheertechnologieën. Het wordt aanbevolen dat deelnemers de training MD-100, Windows 10 voltooien voordat ze aan deze training beginnen.

  Doelstellingen

  Na het afronden van deze training kun je:
  Plannen, ontwikkelen en implementeren van een strategie voor het implementeren, upgraden en bijwerken van een besturingssysteem.

  • Begrijp de voordelen en methoden van strategieën voor gezamenlijk beheer.
  • Plan en implementeer de inschrijving en configuratie van apparaten.
  • Beheer en implementeer applicaties en plan een beheerstrategie voor mobiele applicaties.
  • Beheer gebruikers en authenticatie met behulp van Azure AD en Active Directory DS.
  • Beschrijf en implementeer methoden die worden gebruikt om apparaten en gegevens te beschermen.
  • Beschrijf hoe u een bestaande omgeving kunt beoordelen en hoe u implementatieblokkers kunt verminderen.
  • Beschrijf de verschillende tools en methoden voor implementatie.
  • Ontwikkel een implementatie- en upgradestrategie voor het besturingssysteem en begrijp de verschillende implementatiemethoden.
  • Begrijp voor welke scenario's on-premise en cloudgebaseerde oplossingen kunnen worden gebruikt.
  • Implementeer en migreer desktops naar Windows 10 en beschrijf de servicekanalen van Windows 10.
  • Configureer een Windows-updatebeleid met behulp van de instellingen van Groepsbeleid en configureer Windows Update voor bedrijven om OS-updates te implementeren.
  • Gebruik Windows Analytics om de gereedheid voor upgrades en de naleving van updates te beoordelen.
  • Beschrijf voordelen en methoden voor migratie naar medebeheer.
  • Implementeer een MDM met Microsoft Intune en configureer apparaatinschrijving.
  • Schrijf desktop- en mobiele apparaten in Windows Intune in en configureer en download inventarisrapporten.
  • Beschrijf de soorten apparaatprofielen en maak apparaatprofielen en wijs ze toe.
  • Configureer gebruikersprofiel en mapomleiding.
  • Bewaak en rapporteer over apparaten met Intune en Windows Analytics.
  • Beschrijf de methoden voor applicatiebeheer en implementeer applicaties met behulp van Intune en Groepsbeleid.
  • Configureer Microsoft Store for Business en implementeer Office365 ProPlus met Intune.
  • Beschrijf de mogelijkheden van Azure AD en beheer gebruikers met behulp van Azure AD met Active Directory DS.
  • Implementeer Windows Hello for Business en voeg apparaten toe aan Azure AD.
  • Beschrijf methoden om toegang vanaf externe netwerken mogelijk te maken en implementeer beleidsregels voor naleving en voorwaardelijke toegang.
  • Beschrijf de methoden die apparaatgegevens beschermen en de mogelijkheden en voordelen van Windows ATP.

  Examen informatie

  • Duur examen:120
  • % extra tijd indien niet in moedertaal: -
  • Aantal examenvragen: 40-60
  • Minimaal aantal goed te beantwoorden: variable
  • Examen stijl: Multiple Choice
  • Open Boek: Nee
   
  Incompany

  Leer hoe je een implementatiestrategie voor een besturingssysteem plant en implementeert en maak kennis met de belangrijkste componenten van moderne beheerstrategieën!

  Training code
  CGAMD101CE
  Gesproken taal
  Engels
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  10
  Kosten
  €2.700,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  Een Incompany training biedt verschillende voordelen:

  - Je bepaalt zelf de locatie
  - Je beleeft de training met je collega’s, daardoor sluit deze altijd aan op jouw praktijk
  - De trainer kan in uitleg, voorbeelden en opdrachten aansluiten bij jouw organisatie
  - In overleg kan de training aangepast worden aan organisatie specifieke vragen

  Vraag nu meer informatie of een offerte aan.

   

  Wat is MD-101: Managing Modern Desktops [MD-101T00-A] inclusief Examen Voucher

  In deze training leren deelnemers hoe ze een implementatiestrategie voor besturingssystemen kunnen plannen en implementeren met behulp van moderne implementatiemethoden, en ook hoe ze een updatestrategie kunnen implementeren. Deelnemers maken kennis met de belangrijkste componenten van moderne management- en co-managementstrategieën.
  Deze training behandelt ook wat er nodig is om Microsoft Intune in uw organisatie op te nemen. Deelnemers leren ook over methoden voor implementatie en beheer van apps en browsergebaseerde applicaties. Deelnemers maken kennis met de belangrijkste concepten van beveiliging in modern management, waaronder authenticatie, identiteiten, toegang en nalevingsbeleid. Deelnemers zullen kennis maken met technologieën zoals Azure Active Directory, Azure Information Protection en Windows Defender Advanced Threat Protection, en hoe ze deze kunnen gebruiken om apparaten en gegevens te beschermen.
  Deze training maakt gebruik van MOC (Microsoft Official Courseware) en wordt gegeven door een ervaren MCT (Microsoft Certified Trainer).
  Zie onderstaande modules voor meer informatie:
  Module 1: Planning van een implementatiestrategie voor het besturingssysteem
  In deze module wordt uitgelegd hoe u een implementatiestrategie plant en implementeert. Deelnemers leren over de concepten van ondersteuning van de desktop gedurende de hele levenscyclus. Deze module behandelt ook het beoordelen van een bestaande omgeving en de tools die worden gebruikt om een implementatiestrategie op te stellen. Ten slotte maken deelnemers kennis met de tools en strategieën die worden gebruikt voor desktopimplementatie.
  Lessen

  • De Enterprise Desktop
  • Beoordeling van de gereedheid voor implementatie
  • Implementatietools en -strategieën

  Module 2: Windows 10 implementeren
  Deze module behandelt de moderne methoden van Windows-implementatie die worden gebruikt in veelvoorkomende scenario's, zoals upgraden en migreren naar Windows 10, evenals het implementeren van nieuwe apparaten en het vernieuwen van bestaande apparaten. Deelnemers zullen ook leren over alternatieve methoden van OS-implementatie en overwegingen bij het kiezen van implementatiemethoden.
  Lessen

  • Apparaten upgraden naar Windows 10
  • Nieuwe apparaten implementeren en vernieuwen
  • Apparaten migreren naar Windows 10
  • Alternatieve implementatiemethoden
  • Overwegingen bij beeldvorming

  Module 3: Updates beheren voor Windows 10
  Deze module behandelt het beheren van updates voor Windows. Deze module introduceert de onderhoudsopties voor Windows 10. Deelnemers leren de verschillende methoden voor het implementeren van updates en hoe ze het updatebeleid van Windows kunnen configureren. Ten slotte zullen deelnemers leren hoe ze de naleving van updates kunnen waarborgen en controleren met behulp van Windows Analytics.
  Lessen

  • Updaten van Windows 10
  • Windows Update voor bedrijven
  • Inleiding tot Windows Analytics

  Module 4: Device Enrollment
  In deze module zullen deelnemers de voordelen en vereisten voor co-management onderzoeken en leren hoe ze dit kunnen plannen. Deze module heeft ook betrekking op Azure AD-deelname en wordt geïntroduceerd in Microsoft Intune, evenals informatie over het configureren van beleid voor het inschrijven van apparaten. De module wordt afgesloten met een overzicht van de apparaatinventaris in Intune en rapportage met behulp van de Intune-console, Power BI en Microsoft Graph.
  Lessen

  • Opties voor apparaatbeheer
  • Overzicht van Microsoft Intune
  • Beheer de inschrijving en inventaris van Intune-apparaten
  • Apparaten beheren met Intune

  Module 5: profielen configureren
  Deze module gaat dieper in op Intune-apparaatprofielen, inclusief de typen apparaatprofielen en het verschil tussen ingebouwde en aangepaste profielen. De student leert over het toewijzen van profielen aan Azure AD-groepen en het bewaken van apparaten en profielen in Intune. De module wordt afgesloten met een overzicht van het gebruik van Windows Analytics voor gezondheids- en nalevingsrapportage.
  Lessen

  • Configureren van apparaatprofielen
  • Beheer van gebruikersprofielen
  • Bewakingsapparatuur

  Module 6: Applicatiebeheer
  In deze module leren deelnemers over applicatiebeheer op locatie en cloudgebaseerde oplossingen. Deze module behandelt hoe u Office 365 ProPlus-implementaties in Intune beheert en hoe u apps op niet-ingeschreven apparaten beheert. De module wordt afgesloten met een overzicht van de Enterprise-modus met Internet Explorer en Microsoft Edge en het volgen van uw geïnstalleerde applicaties, licenties en toegewezen apps met Intune.
  Lessen

  • Implementeren van Mobile Application Management (MAM)
  • Implementeren en updaten van applicaties
  • Toepassingen beheren

  Module 7: Verificatie beheren in azure AD
  In deze module maken deelnemers goed kennis met het concept van directory in de cloud met Azure AD. Deelnemers leren de overeenkomsten en verschillen tussen Azure AD en Active Directory DS en hoe ze tussen beide kunnen synchroniseren. Deelnemers zullen identiteitsbeheer in Azure AD verkennen en leren over identiteitsbescherming met Windows Hello for Business, evenals Azure AD Identity Protection en multi-factor authentication.
  Lessen

  • Azure AD-overzicht
  • Beheer van identiteiten in Azure AD
  • Identiteiten beschermen in Azure AD
  • Beheer van apparaatverificatie

  Module 8: Apparaattoegang en compliance beheren
  In deze module maken deelnemers kennis met het beheren van apparaatbeveiliging. De module behandelt veilige toegang tot bedrijfsbronnen en introduceert concepten zoals Always On VPN en externe connectiviteit in Windows 10. Deelnemers leren hoe ze nalevingsbeleid kunnen maken en implementeren en nalevingsbeleid kunnen gebruiken voor voorwaardelijke toegang. De module wordt afgesloten met bewakingsapparaten die zijn ingeschreven in Intune.
  Lessen

  • Overzicht van Microsoft Intune
  • Implementeer compliance-beleid voor apparaten

  Module 9: Beveiliging beheren
  In deze module leren deelnemers over gegevensbescherming. Onderwerpen zijn onder meer Windows & Azure Information Protection en verschillende versleutelingstechnologieën die worden ondersteund in Windows 10. Deze module behandelt ook de belangrijkste mogelijkheden van Windows Defender Advanced Threat Protection en hoe u deze mogelijkheden implementeert op apparaten in uw organisatie. De module sluit af met Windows Defender en met functionaliteiten zoals antivirus, firewall en Credential Guard.
  Lessen

  • Implementeer apparaatgegevensbescherming
  • Beheer van Windows Defender ATP
  • Windows Defender beheren in Windows 10
   
   

  Voor wie is MD-101: Managing Modern Desktops [MD-101T00-A] inclusief Examen Voucher

  De Modern Desktop Administrator implementeert, configureert, beveiligt, beheert en bewaakt apparaten en clienttoepassingen in een bedrijfsomgeving. Verantwoordelijkheden omvatten het beheren van identiteit, toegang, beleid, updates en apps. De MDA werkt samen met de M365 Enterprise Administrator om een apparaatstrategie te ontwerpen en te implementeren die voldoet aan de zakelijke behoeften van een moderne organisatie.
  De Modern Desktop Administrator moet bekend zijn met M365-workloads en moet over sterke vaardigheden en ervaring beschikken met het implementeren, configureren en onderhouden van Windows 10- en niet-Windows-apparaten. De MDA-rol richt zich op cloudservices in plaats van on-premise beheertechnologieën.
  Als je geslaagd bent voor examen 70-698 voordat het op 31 maart 2019 met pensioen ging, hoeft u alleen MD-101 af te leggen om de Modern Desktop-certificering te behalen. U komt mogelijk in aanmerking voor ACE-studiepunten als u slaagt voor dit certificeringsexamen. Zie ACE-studiepunten voor certificeringsexamens voor meer informatie.

  Voorvereisten

  De Modern Desktop Administrator moet bekend zijn met M365-workloads en moet over sterke vaardigheden en ervaring beschikken met het implementeren, configureren en onderhouden van Windows 10- en niet-Windows-apparaten. De MDA-rol richt zich op cloudservices in plaats van on-premise beheertechnologieën. Het wordt aanbevolen dat deelnemers de training MD-100, Windows 10 voltooien voordat ze aan deze training beginnen.

  Doelstellingen

  Na het afronden van deze training kun je:
  Plannen, ontwikkelen en implementeren van een strategie voor het implementeren, upgraden en bijwerken van een besturingssysteem.

  • Begrijp de voordelen en methoden van strategieën voor gezamenlijk beheer.
  • Plan en implementeer de inschrijving en configuratie van apparaten.
  • Beheer en implementeer applicaties en plan een beheerstrategie voor mobiele applicaties.
  • Beheer gebruikers en authenticatie met behulp van Azure AD en Active Directory DS.
  • Beschrijf en implementeer methoden die worden gebruikt om apparaten en gegevens te beschermen.
  • Beschrijf hoe u een bestaande omgeving kunt beoordelen en hoe u implementatieblokkers kunt verminderen.
  • Beschrijf de verschillende tools en methoden voor implementatie.
  • Ontwikkel een implementatie- en upgradestrategie voor het besturingssysteem en begrijp de verschillende implementatiemethoden.
  • Begrijp voor welke scenario's on-premise en cloudgebaseerde oplossingen kunnen worden gebruikt.
  • Implementeer en migreer desktops naar Windows 10 en beschrijf de servicekanalen van Windows 10.
  • Configureer een Windows-updatebeleid met behulp van de instellingen van Groepsbeleid en configureer Windows Update voor bedrijven om OS-updates te implementeren.
  • Gebruik Windows Analytics om de gereedheid voor upgrades en de naleving van updates te beoordelen.
  • Beschrijf voordelen en methoden voor migratie naar medebeheer.
  • Implementeer een MDM met Microsoft Intune en configureer apparaatinschrijving.
  • Schrijf desktop- en mobiele apparaten in Windows Intune in en configureer en download inventarisrapporten.
  • Beschrijf de soorten apparaatprofielen en maak apparaatprofielen en wijs ze toe.
  • Configureer gebruikersprofiel en mapomleiding.
  • Bewaak en rapporteer over apparaten met Intune en Windows Analytics.
  • Beschrijf de methoden voor applicatiebeheer en implementeer applicaties met behulp van Intune en Groepsbeleid.
  • Configureer Microsoft Store for Business en implementeer Office365 ProPlus met Intune.
  • Beschrijf de mogelijkheden van Azure AD en beheer gebruikers met behulp van Azure AD met Active Directory DS.
  • Implementeer Windows Hello for Business en voeg apparaten toe aan Azure AD.
  • Beschrijf methoden om toegang vanaf externe netwerken mogelijk te maken en implementeer beleidsregels voor naleving en voorwaardelijke toegang.
  • Beschrijf de methoden die apparaatgegevens beschermen en de mogelijkheden en voordelen van Windows ATP.

  Examen informatie

  • Duur examen:120
  • % extra tijd indien niet in moedertaal: -
  • Aantal examenvragen: 40-60
  • Minimaal aantal goed te beantwoorden: variable
  • Examen stijl: Multiple Choice
  • Open Boek: Nee
   
 • Gerelateerd

  Vakgebied
  Microsoft
   
 • e-CF competenties bij deze training

   

  Bij Capgemini Academy geloven wij in transparantie en overzicht in het opleidingslandschap. Daarom kan je hieronder zien aan welke e-CF competentie deze training of certificering bijdraagt. Kijk voor meer informatie over hoe jij het e-Competence Framework kan gebruiken op deze pagina. Wil je weten hoe je het e-CF binnen jouw organisatie kan toepassen, lees dan meer op deze pagina.

   

  e-Competence Level12345
  A.6.Application Design     
  E.8.Information Security Management     
  B.2.Component Integration