• Leo Kouwenhoven
  Trainer
  Follow me:

  We staan bij Capgemini Academy vaak tot onze enkels in de klei. Ik ben nu bijvoorbeeld bij verschillende klanten tegelijk ingezet. Druk? Zeker, maar het houdt je scherp en geeft je ook een brede kijk op organisaties en je vakgebied.

   

  Ik ben lead coach Business Analyse en o.a. verantwoordelijk voor de inhoud van de opleidingen m.b.t. Business analyse, Requirements en Informatie analyse.

  In het vakgebied Business analyse is er sterke vraag naar certificeringen, bijvoorbeeld de BCS en BABOK certificering. Natuurlijk zorg ik dat ik ook gecertificeerd ben in deze marktstandaarden. Daarnaast maak ik examentrainingen voor mijn klanten en help ik hen om deze certificering ook te halen. Liefst met een dag(deel) borging erachteraan: hoe kan de stof het beste worden toegepast in de klantpraktijk.

   

  Requirements zijn belangrijk voor iedereen die met verandering te maken heeft. Het is een echte vaardigheid en een verdraaid belangrijke ook. De handshake tussen opdrachtgever en opdrachtnemer (vaak ICT) moet goed zijn. Ik help partijen de kloof te overbruggen en dezelfde taal te spreken. We kunnen onze klanten er zelfs voor certificeren via IREB (International Requirements Engineering Board).

  Er is (weer) veel aandacht voor informatiebehoefte analyse en de onderliggende benodigde data (en kwaliteit daarvan).

  Onze training Informatieanalyse hebben we volledig vernieuwd en in kleine delen opgedeeld, waardoor de technieken los geoefend kunnen worden.   

  Individueel trainen doe ik ook, soms middels Workplace Learning. Mijn cursist geeft aan waar behoefte aan is (wat het effect van de training moet zijn) en ik help hem/haar daarmee in de daadwerkelijke praktijk.

  Dit door een aantal korte online gesprekjes, waarin uitwerkingen gedeeld worden.

   

  Zo is elke dag weer anders en altijd de moeite waard!

 • Courses by Leo Kouwenhoven
  Loading...
  24-4-2017 
  Utrecht 
  €1145,- 
   
  Dutch 
  Day
   
   
  Dutch 
  Day
  12-6-2017 
  Utrecht 
  €2295,- 
   
  Dutch 
  Day
   
   
  Dutch 
  Day
  18-9-2017 
  Utrecht 
  €1145,- 
   
  Dutch 
  Day
   
   
  Dutch 
  Day
  21-11-2017 
  Utrecht 
  €1145,- 
   
  Dutch 
  Day
   
   
  Dutch 
  Day
 • Leo Kouwenhoven's Blogs

  • Spijbelen van school

   10 January 2017
   294
  • Jong geleerd is oud gedaan

   18 April 2016
   221
  • Je verhaal vertellen

   02 December 2015
   309