• Diensten


  De Capgemini Academy visieDigitalisering staat op de agenda van elke executive. Digitale technologiën maken de wereld kleiner en bereikbaarder, waardoor er meer global wordt (samen-)gewerkt.

   

  Mensen in deze organisaties moeten de digitale ontwikkelingen kennen, omarmen en inzetten om deze ambities te realiseren en global te werken. Dit betreft zowel mensen binnen IT als in de rest van de organisatie.

   

  De uitdaging is om mensen duurzaam employable te houden, om het gat te dichten tussen de gevraagde en beschikbare skills en te werken met nieuwe sourcingmodellen op een global schaal. Capgemini Academy is de people partner voor organisaties met een sterke digitale ambitie die deze uitdagingen ervaren.

   

  Wij helpen om mensen in deze organisaties te inspireren om digitale trends te adopteren en aan het stuur te komen van hun eigen skillontwikkeling. We bieden hoogwaardige oplossingen om het leerproces te faciliteren, met leerplannen, (eCF) competentieprofielen, assessment/ontwikkelplannen, moderne e-learning journeys en high impact (virtual) groupssessies.

  Daarbij zorgen we ervoor dat dit leidt tot meetbare competentieontwikkeling en verbetering van business resultaten.

   

  Hoe wij dit doen? Ontdek onze diensten hier onder.

   

   

  Workforce TransformationWorkforce Transformation

  IT-managers hebben momenteel een uitdagende taak. ICT is een vakgebied waarin de ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Dat stelt hoge eisen aan IT-professionals. Daar komt bij dat IT en de Business steeds meer op elkaar zijn aangewezen. Is het tijd voor een Workforce Transformation?

   

  e-Competence Framework e-CFDuurzaam inzetbaar met e-Competence Framework

  Het e-Competence Framework (e-CF) biedt enorme mogelijkheden om een IT-populatie in beweging te brengen en te professionaliseren. Dat vraagt echter om een heldere visie, een duidelijk doel en een praktisch uitvoerbare strategie. Zonder dat is het e-CF slechts een competentiemodel dat met vele andere modellen en rapporten ongebruikt in een lade belandt. Hoe kun je het e-CF wél effectief gebruiken? 

   

   

  Competentie RadarCompetentie Radar

  Wilt u inzicht in de aanwezige capaciteiten van uw IT professionals? Efficiënt opleiden met als resultaat flexibiliteit, snelheid en kostenbeheersing? De (interne) mobiliteit van uw (IT) professionals vergroten?

  Dan is het essentieel dat uw medewerkers de juiste competenties blijven ontwikkelen.  De Competentie Radar helpt u hierbij. 

   

   

  Electronic Performance Support (EPSS)Electronic Performance Support (EPSS)

  Nog steeds kom je het tegen bij de uitrol van informatiesystemen: klassikale trainingen waarbij geoefend kan worden op een speciaal trainingssysteem. Voor de medewerkers zijn er uitgebreide handleidingen, oefenboeken en quick reference cards beschikbaar. De trainingen zijn vaak lastig te plannen. Als een training te vroeg komt, is de medewerker eenmaal op het werk veel van het geleerde al weer vergeten. EPSS biedt hierop een antwoord

   

   

  e-LearningE-learning

  E-learning heeft vele voordelen. Capgemini Academy heeft ruime ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van e-learning modules. Dit doen we op basis van het ADDIE model, waarin we onze eigen stappen en oplevermomenten hebben gedefinieerd. Capgemini Academy biedt u de expertise op het gebied van digitaal leren, grafisch vormgeven en ontwikkelen van e-learning. Lees meer...

  Maatwerk trainingen

  Maatwerk Trainingen 

  Een maatwerktraining stelt u in staat groepen medewerkers, tegelijkertijd, dezelfde training te laten volgen op een door u gekozen locatie. U kunt hierbij kiezen voor een trainingsprogramma op maat of voor één van onze trainingen uit het open rooster. De trainingen bevinden zich over het algemeen op het snijvlak van IT, business processen en human performance. Lees meer...

   

  All You Can Train

  All You Can Train

  Blijven ontwikkelen is voor IT-Professionals cruciaal. Het opleiden van medewerkers gaat tegenwoordig anders dan vroeger. Het moet snel, tegen een aantrekkelijk tarief en vooral effectief.Om dit dilemma het hoofd te bieden en u te verzekeren van fitte en tegelijkertijd inzetbare IT-professionals biedt Capgemini Academy nu All You Can Train.

   

  Uit ervaringUit ervaring

  Al meer dan 40 jaar helpen wij organisaties met de ontwikkellingen in de IT. Door het opleiden van mederwerkers, ontwikkelprocessen te begeleiden, een workforce transformation uit te voeren, of door het implementeren van continu ontwikkelen met het e-Competence Framework.

  Daar zijn wij trots op. Een aantal van onze klanten vertelt waarom wij daar ook trots op mogen zijn.

   

  ContactInteresse gekregen en wilt u meer weten, neem dan contact op met Capgemini Academy voor een afspraak met een van onze experts. Bel direct met +31 (0)30 203 0510 of neem contact met ons op via ons contactformulier.