Maak online de volgende testen!

Je kunt online vanaf deze site de volgende testen maken:
 
 

Wat biedt de test Persoonlijke Effectiviteit?

Deze test van Capgemini Academy is een snelle mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in je eigen functioneren. We gebruiken de test in diverse opleidingen en trainingen op het gebied van 'personal skills'. Voorbeelden zijn trainingen voor projectleiders of teambuilding-sessies. De test is een eerste aanzet tot meer zelfinzicht en daarmee een mogelijkheid om jezelf systematisch te verbeteren. Kernbegrip hierbij is: 'Persoonlijke Effectiviteit'.
 

Wat is persoonlijke effectiviteit?

Het eerste element heeft met jezelf te maken, namelijk doen waar je goed in bent. Waar ben je goed in, wat doe je met plezier, wat zijn jouw talenten, welke heb je ontwikkeld en sluit dat aan bij de dingen die je doet? Maar ook: waar ben je minder goed in en welke talenten kun je nog verder ontwikkelen?
 
Het tweede element van persoonlijke effectiviteit is dat je rekening houdt met de mensen waarmee je van doen hebt, de situatie waarin je verkeert en het doel dat je wilt bereiken. Je doet dan reëel en staat met beide benen op de grond.
 

Hoe lang duurt de test Persoonlijke Effectiviteit?

Het is de bedoeling dat je de vragenlijst snel invult. Ga daarbij vooral af op je eerste ingeving. Het invullen van deze test duurt dan ongeveer 10 minuten.
 

Wat biedt de test Situationeel Leiding Geven?

Met de test Situationeel Leiding Geven van Capgemini Academy krijg je meer inzicht in jouw manier van leidinggeven. In de resultaten vindt je jouw voorkeur voor de verschillende stijlen van leidinggeven en de effectiviteit van de door jou gekozen leiderschapsstijlen. Aan de hand van deze resultaten kun je jouw eigen leiderschapsgedrag onderzoeken en bekijken wat jouw sterke en zwakke punten daarin zijn.  
 
De test Situationeel Leiding Geven wordt ondermeer gebruikt bij de training Leidinggeven aan teams.
 

Hoe werkt de test?

De test Situationeel Leiding Geven bestaat uit een 20-tal situaties waarbij je gevraagd wordt hoe je als leidinggevende met de situatie om zou gaan. Uit de vier opties maak je de in jouw ogen beste keuze. De test neemt ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag.
 

Meer weten... ?

Wilt je meer weten over deze testen? Of wilt u meer informatie over onze andere trainingen in Personal Skills en/of Projectmanagement? Neem contact met ons op.