Maak online de volgende testen!

U kunt online vanaf deze site de volgende testen maken:
 
 

Wat biedt de test Persoonlijke Effectiviteit?

Deze test van Capgemini Academy is een snelle mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in uw eigen functioneren. We gebruiken de test in diverse opleidingen en trainingen op het gebied van 'social skills'. Voorbeelden zijn trainingen voor projectleiders, teambuilding-sessies, of de opleiding Persoonlijk Effectiviteit. De test is een eerste aanzet tot meer zelfinzicht en daarmee een mogelijkheid om uzelf systematisch te verbeteren. Kernbegrip hierbij is: 'Persoonlijke Effectiviteit'.
 

Wat is persoonlijke effectiviteit?

Het eerste element heeft met uzelf te maken, namelijk doen waar u goed in bent. Waar bent u goed in, wat doet u met plezier, wat zijn uw talenten, welke hebt u ontwikkeld en sluit dat aan bij de dingen die u doet? Maar ook: waar bent u minder goed in en welke talenten kunt u nog verder ontwikkelen?
 
Het tweede element van persoonlijke effectiviteit is dat u rekening houdt met de mensen waarmee u van doen hebt, de situatie waarin u verkeert en het doel dat u wilt bereiken. U doet dan reëel en staat met beide benen op de grond.
 

Hoe lang duurt de test Persoonlijke Effectiviteit?

Het is de bedoeling dat u de vragenlijst snel invult. Ga daarbij vooral af op uw eerste ingeving. Het invullen van deze test duurt dan ongeveer 10 minuten.
 

Wat biedt de test Situationeel Leiding Geven?

Met de test Situationeel Leiding Geven van Capgemini Academy krijgt u meer inzicht in uw manier van leidinggeven. In de resultaten vindt u uw voorkeur voor de verschillende stijlen van leidinggeven en de effectiviteit van de door u gekozen leiderschapsstijlen. Aan de hand van deze resultaten kunt u uw eigen leiderschapsgedrag onderzoeken en bekijken wat uw sterke en zwakke punten daarin zijn.  
 
De test Situationeel Leiding Geven wordt ondermeer gebruikt bij de training Leidinggeven aan teams.
 

Hoe werkt de test?

De test Situationeel Leiding Geven bestaat uit een 20-tal situaties waarbij u gevraagd wordt hoe u als leidinggevende met de situatie om zou gaan. Uit de vier opties maakt u de in uw ogen beste keuze. De test neemt ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag.
 

Meer weten... ?

Wilt u meer weten over deze testen? Of wilt u meer informatie over onze andere opleidingen in Management en Communicatieve Vaardigheden en/of Projectmanagement? Neemt u dan contact op met customer services: telefoon 030 - 689 6600 of e-mail: csopl.nl@capgemini.com.