• Cloud first: The new normal


  De cloud groeit snel uit tot een alomtegenwoordige leveringsvorm voor allerlei vormen van IT en is geen nieuwe technologie meer, maar een veelgebruikt onderdeel van het dagelijks leven, zowel voor consumenten als bedrijven. Volgens Gartner reserveren bedrijven tot eind 2017 gemiddeld 40% van hun IT-budget voor de cloud en cloud-gerelateerde diensten, waarvan 22% voor public cloud-services. 80% van de bedrijven zal tot eind 2017 meer uitgeven aan de cloud.
   
  Maar naarmate steeds meer grote bedrijven overstappen op cloud computing, en het belang van de public cloud steeds evidenter wordt, komen CIO’s en andere senior IT-beleidsmakers onder bijzondere druk te staan. Ze moeten een cloud-strategie voor het bedrijf ontwikkelen, een omvangrijke migratie van applicaties naar de cloud uitvoeren, de cloud gebruiken voor ondersteuning van de voortdurende digitale innovatie van de bedrijfsvoering en er tegelijkertijd voor zorgen dat alles goed beveiligd is. 
  In deze context is Cloud Choice een complete serviceportefeuille van Capgemini waarin een ‘cloud-first’ benadering van de onderneming centraal staat.
   
  Wil je meer weten over Cloud Choice bij Capgemini, bekijk dan de onderstaande webinar met
  - Paul Kerseboom, Cloud Choice marktleider & Agile IT portfolio lead voor Apps Two NL en
  - Onno Franken, Vice President, verantwoordelijk voor het Business Technology Innovation team van Capgemini Consulting
   
   
  Wil je ook de sldes nog eens rustig kunnen bekijken, download ze dan hier.