ISTQB Advanced Level Technical Test Analyst training inclusief examen
10

0
reviews
 1. Home
 2. Testen
 3. ISTQB Advanced Level Technical Test Analyst training inclusief examen
 • ISTQB Advanced Level Technical Test Analyst training inclusief examen

  De ISTQB Advanced Level certificering is gericht op mensen die ruime ervaring hebben in het vakgebied testen. De training wordt gegeven door een gecertificeerde coach van Sogeti, die tevens ruime praktijkervaring in testen bezit. Technical Test Analysts... Lees meer >
  < Terug naar vorige pagina
  Training code
  ISTQB-A-TTA
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  6
  Kosten
  €1.800,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  Boek nu ISTQB Advanced Level Technical Test Analyst training inclusief examen

  In groepstrainingen gebruiken we verschillende werkvormen en doe je kennis, inzicht en inspiratie op.

  • 16-3-2020
   Amersfoort
   €1.800,00
   €1.800,00
  Training code
  ISTQB-A-TTA
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  6
  Kosten
  €1.800,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  Een Incompany training biedt verschillende voordelen:

  - Je bepaalt zelf de locatie
  - Je beleeft de training met je collega’s, daardoor sluit deze altijd aan op jouw praktijk
  - De trainer kan in uitleg, voorbeelden en opdrachten aansluiten bij jouw organisatie
  - In overleg kan de training aangepast worden aan organisatie specifieke vragen

  Vraag nu meer informatie of een offerte aan.

  Training code
  ISTQB-A-TTA
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  6
  Kosten
  €1.800,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  Boek nu ISTQB Advanced Level Technical Test Analyst training inclusief examen

  In groepstrainingen gebruiken we verschillende werkvormen en doe je kennis, inzicht en inspiratie op.

  • 16-3-2020
   Amersfoort
   €1.800,00
   €1.800,00
 • Wat is ISTQB Advanced Level Technical Test Analyst training inclusief examen

  De ISTQB Advanced Level certificering is gericht op mensen die ruime ervaring hebben in het vakgebied testen. De training wordt gegeven door een gecertificeerde coach van Sogeti, die tevens ruime praktijkervaring in testen bezit. Technical Test Analysts krijgen steeds vaker te maken met tests die de landgrenzen overschrijden. Veel organisaties opereren namelijk in een internationale omgeving. Tijdens de training ISTQB® Advanced Technical Test Analyst maak je kennis met het wereldwijd erkende raamwerk van ISTQB®. Dit raamwerk geeft je inzicht in het specificeren en uitvoeren van bijvoorbeeld ontwikkeltests in een dergelijke internationale omgeving.  

  Tijdens deze training krijg je diverse technieken aangereikt om je test te ontwerpen en maak je kennis met een internationaal begrippenkader. Daarnaast ligt de nadruk op de meer technische tests zoals ontwikkeltesten of testen met behulp van tools. Je krijgt tijdens de training de nodige hulpmiddelen aangereikt zoals spreadsheets, sjablonen en utilities. Op deze manier ben je in staat de structuur van een systeem in detail te analyseren en zo je test effectief en efficiënt te ontwerpen. Ten slotte bereidt de training je voor op het ISTQB® Advanced Technical Test Analyst examen. Tijdens deze training wisselen presentaties, oefeningen, spelelementen, competities en individuele puzzels elkaar af. Op deze manier maakt je je het ontwerpen van tests volgens ISTQB® Advanced op een interactieve en interessante manier eigen.

  Gezien het internationale karakter van de training zijn zowel het trainingsmateriaal als het examen in het Engels. De trainers spreken Nederlands en hebben ruime ervaring op het gebied van testen. Zij zijn in staat de theorie op het gebied van ISTQB® te combineren met praktijkvoorbeelden en beantwoorden graag je vragen over jouw eigen testpraktijk en testen met behulp van testtools.

  Bij deze training is het officële internationaal erkende examen inbegrepen.
  De kosten van het examen zijn opgenomen in de kosten voor de training. Kort voor aanvang van de training ontvang je een voucher waarmee je je examen kunt reserveren.

 • Voor wie is ISTQB Advanced Level Technical Test Analyst training inclusief examen

  Deze training is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met technische tests, zoals Testtoolexperts en Ontwikkeltesters. De training is verder geschikt voor iedereen die het ISTQB® Advanced Technical Test Analyst certificaat wil behalen. Denk hierbij aan Ontwikkelaars, Quality Assurance functionarissen en Testers die met testtools werken.
   
   Tijdens de training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: 
   
  • Structure based test techniques: Condition testing, Decision condition testing, Modified Condition decision testing, Multiple condition testing, Path testing en API testing
  • Static and dynamic analysis
  • Control flow and data flow analysis
  • Quality characteristics for technical testing: Security testing, Reliabillity testing, Performance testing, Portabillity testing, Maintainabillity testing en Resource utilization
  • Reviews
  • Test tool & automation and keyword-driven test automation
   
  Als je het ISTQB® Advanced Technical Test Analyst certificaat wilt behalen, is het bezit van een ISTQB® Foundation certificaat verplicht. Als je geen examen wilt doen, is er geen verplichte voorkennis. Wel raden wij in dat geval minimaal 3 jaar testervaring aan.
 • Gerelateerd

  Vakgebied
  Testen