• Webinars


  Capgemini Academy & Skillstown verzorgen iedere maand een gratis webinar op het gebied van IT en de ontwikkeling van IT'ers. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over aankomende webinars en om webinars terug te kijken.

   

  LET OP: Wegens technische problemen in de webinar studio zijn wij genoodzaakt het webinar 'Innovatie in Nederland' te verschuiven naar donderdag 6 juli om 16.00 uur.

   

  Op 6 juli 2017 vindt het volgende webinar plaats:

  Innovatie in Nederland.

  van 16:00 uur tot 16:30 uur CET, gepresenteerd door Peter Paul Tonen.

   

  In dit webinar gaan we in op het Capgemini innovatie centrum in Nederland: de Applied Innovation Exchange. Schrijf je in door op de onderstaande knop te klikken en het inschrijfformulier in te vullen.

   

  Inschrijven webinar

   

  Inloggen voor onze webinars kan op www.academieportal.nl/capgemini, ook nog na afloop van het webinar. Gebruik hiervoor de gegevens waarmee je je hebt aangemeld.

   

  Webinar Agenda

  De volgende webinar hosts en onderwerpen hebben we voor de rest van 2017 al vast weten te leggen, binnenkort wordt de inschrijving geopend:

   

  27 juli 2017 Pradipto Basu - The digitization of businesses

  31 augustus 2017 Martin Op 't Land - Enterprise Design


  Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor berichtgeving over inschrijvingen en nieuwe webinars.

   

  Webinar gemist?

  Één van onze webinars gemist en wil je deze nog bekijken? Selecteer het webinar uit één van de onderstaande categorieën en bekijk hem terug.