Wellbeing in Corona time

03 Juni 2020
Categorie:
Education

In deze uitdagende tijden kunnen wij ons voorstellen dat alle zeilen bijgezet moeten worden om je staande te houden. Daar waar mensen fysiek bij elkaar zaten, zitten nu de meeste mensen thuis. Met alle uitdagingen van dien:

 

 

  • Werk en Prive loopt opeens dwars door elkaar heen
  • Fysieke sociale interactie is enorm beperkt
  • “Isolatie” thuis heeft impact, en niet altijd een positieve
  • Onduidelijkheid en onzekerheid over veel aspecten in het leven

 

Hoe hou je dan je eigen mentale balans op orde en zorg je nog steeds voor de onderlinge verbinding met de mensen om je heen? En bovendien, hoe kom je sterker uit deze situatie?

 

Dat leggen wij je graag uit in dit interactieve webinar. Schrijf je in voor het webinar via onderstaand contactformulier.

 

  • Het webinar start op dinsdag 16 juni 2020 om 10.00 uur en duurt naar verwachting 90 minuten.
  • Het webinar is Nederlandstalig.

 

Raymond Honings

raymond

 

Als team- en leiderschapscoach helpt Raymond teams weer te laten swingen. Daarnaast als operationeel directeur bij Koers Bedrijfspsychologie weet hij als geen ander wat deze tijden voor impact kunnen hebben op de mentale gesteldheid van mensen.

 

Laura van Arragon

Lauta van Arragon

 

Als psycholoog is Laura gespecialiseerd in psychische groei van mensen/teams/organisaties. Dit doet ze binnen Capgemini Academy door het aanbieden van training gericht op interactie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling vanuit positieve psychologie. Wat je aandacht geeft groeit, in haar trainingen ligt de focus dan ook op het vergroten van succesfactoren die al aanwezig zijn zodat individuen/teams/organisaties kunnen floreren.