TechnoVision 2017 (2) – Realizing digital ambitions: IT’s all about the people

27 April 2017
Categorie:
Trends in IT

Webinar TechnoVision 2017 Petra Hendriksen

Ron Tolido heeft in het vorige webinar een gloedvol beeld gegeven van de nieuwste technotrends. En wat is er nu voor nodig om deze digitale trends te adopteren? Juist ja, Mensen!

 

Het zijn de mensen in organisaties die deze technotrends vertalen naar werkende oplossingen, naar productinnovaties en  deze inbedden in de bestaande dienstverlening en werkwijzen. In deze webinar laat Petra Hendriksen, van Capgemini Academy, zien wat de nieuwste inzichten en ontwikkelingen zijn om mensen te inspireren, ze te faciliteren in het leren en te zorgen dat ambities leiden tot performance.

 

In deze inspirerende webinar hoor je hoe je, als executive of HR manager, jouw mensen meeneemt in dit tijdperk van digitalisering.

 

 

 

Petra Hendriksen TechnoVision 2017 (2)

 

 

Petra Hendriksen, Business Innovator

 

Petra Hendriksen is als business innovator verbonden aan Capgemini Academy. Zij ontwerpt innovatieve leerprogramma’s voor organisaties met digitale ambities. Vanuit haar jarenlange ervaring als verandermanager in IT en Business-IT alignment, weet ze dat de meest succesvolle veranderfactor “leren” is. Als mensen worden geraakt, dan verandert er echt iets.